Поради интерес от колеги към закупуване на контролер и интернет модул, може да организираме групова доставка. Някой, ако вече организира нещо да звънне, за да му препращам обажданията.

пон юни 11, 2018 5:52 pmВалтер Желязков написа: Тази зима отоплявах 86 кв. с 15-ка котел и 19-ка горелка. Отоплявам 24 часа. Работила е средно на 30 процента от мощността си. За този сезон съм приготвил екоенергия 10 киловата. Според мен, голямо значение има начина на отопление, почасово или нонстопОт два дни съм собственик на горелка Рондо 10 киловата и понеже от миналата година ми останаха близо тон слънчогледови пелети въпросът ми е някои горил ли е с подобна само слънчоглед и как се справя/предполагам че е почти същата като екоенергия само дето ретортата е кръгла/.Питам защото се чудя дали да докопувам слънчоглед или да минавам на въглища за които е сигорно че ще горят добре отоплявам 24 часа в денонощието без прекъсване.Ако може Валтер да каже за изминалата зима колко въглища е изгорил защото отопляемата площ е почти същата за да се ориентирам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: