чет дек 27, 2018 6:24 amТрифон П.Трифонов написа: Леле, познах за шпилка, ама не и че е емигрант.Въпрос на късмет
Много скоро почват да се разглобяват пущините.

чет дек 27, 2018 6:24 amТрифон П.Трифонов написа: Леле, познах за шпилка, ама не и че е емигрант.Въпрос на късмет
Много скоро почват да се разглобяват пущините.
съб дек 29, 2018 7:08 pmico_quattro написа: колеги,здравей те! нов съм в групатаПопрочети малко назад тематапреди няколко дни ми монтираха пилетна камина на алфа плам комо 15 кв.някои може ли да ми каже,за настройките по камината? работи добре но според мен гори доста пилет.камината е монтирана от фирма занимаваща се с професионално с този вид дейност,но човека които ги настройва(шефа на фирмата все още не е дошъл).камината е обурудвана с 4 радиатора с термо глави и лира в банята,Ще се радвам някой ако сподели препоръки или мнения
![]()
съб мар 11, 2017 6:50 pmchipko написа:колега как се регулира шнека?bmahob написа:Искаш ли помщ в намаляването или си я разучил?Да съм я разучил ... колко да съм я разучил!?
Освен цялостното коригиране на времето на работа на шнека в някакви "+" "-" стойности (предполагам проценти спрямо стандартно заложените), виждам че мога да променям времето в и за всяка степен по отделно - там не смея за барам, за да не започне в определени степени да се задушава или да няма пелети за горене, а и не знам какво точно настройват менютата "n-8-6-04 Auger Light” и "n-8-6-05 Coclea Start”, за останалите "Coclea Pover" от 1 до 5 предполагам, че е времето за работа на шнека в секунди, но през какъв интервал включва не знам (засичам го на около 4 сек.)
Има ли и други опции които настройват подаването на пелети?
съб дек 29, 2018 10:32 pmico_quattro написа:Качил съм по назад сервизното меню на бг не помня коя страница по прочети да се запознаеш и ще помагаме, сега и да ти кажа все едно ще ти говоря на оранскисъб мар 11, 2017 6:50 pmchipko написа:колега как се регулира шнека?bmahob написа:Искаш ли помщ в намаляването или си я разучил?Да съм я разучил ... колко да съм я разучил!?
Освен цялостното коригиране на времето на работа на шнека в някакви "+" "-" стойности (предполагам проценти спрямо стандартно заложените), виждам че мога да променям времето в и за всяка степен по отделно - там не смея за барам, за да не започне в определени степени да се задушава или да няма пелети за горене, а и не знам какво точно настройват менютата "n-8-6-04 Auger Light” и "n-8-6-05 Coclea Start”, за останалите "Coclea Pover" от 1 до 5 предполагам, че е времето за работа на шнека в секунди, но през какъв интервал включва не знам (засичам го на около 4 сек.)
Има ли и други опции които настройват подаването на пелети?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: