Скорост на вентилатора за периодично прочистване ( ако това имаш предвид като автоматично обдухване) - ТР 02 , параметър U08. Това в меню на вентилатора. Интервал за повторение на периодично почистване - меню таймер ТР 05, параметър Т07. Скоростта не съм я пипал, интервалът при мен е на 30 минути. заводски е на 60 минути. Всъщност мисля, че заводската настройка е добра, но при мен остана така, както беше когато бях със старата кошница, която не се чистеше добре. Новата купих от фирма, занимаваща се с продажба и инсталация нa Burnit. Просто не исках да пипам оригиналната, защото не знаех какво ще се получи. Резултатите надминаха очакванията ми. Дори с пелети А2 в кошницата след 14 часа работа няма и прашинка. За доставката чаках два месеца, но не бързах. Залепих отвсякъде планки. Отначало залепих и въже, но после то падна и видях, че няма никаква нужда от него. Ако изгори тази кошница, ще преправя и старата. Ако имаш още някакви въпроси - питай.
ср мар 13, 2019 7:39 pmburner написа: Скорост на вентилатора за периодично прочистване ( ако това имаш предвид като автоматично обдухване) - ТР 02 , параметър U08. Това в меню на вентилатора. Интервал за повторение на периодично почистване - меню таймер ТР 05, параметър Т07. Скоростта не съм я пипал, интервалът при мен е на 30 минути. заводски е на 60 минути. Всъщност мисля, че заводската настройка е добра, но при мен остана така, както беше когато бях със старата кошница, която не се чистеше добре. Новата купих от фирма, занимаваща се с продажба и инсталация нa Burnit. Просто не исках да пипам оригиналната, защото не знаех какво ще се получи. Резултатите надминаха очакванията ми. Дори с пелети А2 в кошницата след 14 часа работа няма и прашинка. За доставката чаках два месеца, но не бързах. Залепих отвсякъде планки. Отначало залепих и въже, но после то падна и видях, че няма никаква нужда от него. Ако изгори тази кошница, ще преправя и старата. Ако имаш още някакви въпроси - питай.благодаря ти много колега
.