пет мар 29, 2019 3:25 pmbrassSob написа:Благодаря за бързия отговорпет мар 29, 2019 3:21 pmBatkrasi написа: Здравейте на всичко по прочетох из темата но може да съм пропуснал това.Здравей, няма да има проблем.
Интересува ме дали ще работи както трябва камината в апартамент 70кв ще има 2 или 3 радиатора вързани към нея или да се насоча към друг начина за отопление.
Поздрави.
пет мар 29, 2019 3:25 pmbrassSob написа:Ще имаш проблем. 18 квт на два радиатора, при добра изолация и дограма, ще направят работата на камината невъзможна при температури над 10 градуса. А може би и при 5°, да речем.И изобщо няма да може да работи с по-малко от три радиатора. Абе прочети какво съм писал по-горе на същата страница. Че после ще има on-off, on-off до безкрайност.пет мар 29, 2019 3:21 pmBatkrasi написа: Здравейте на всичко по прочетох из темата но може да съм пропуснал това.Здравей, няма да има проблем.
Интересува ме дали ще работи както трябва камината в апартамент 70кв ще има 2 или 3 радиатора вързани към нея или да се насоча към друг начина за отопление.
Поздрави.