• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Антон С. - специалист
Филмът каза преди време, който иска да има нещо, ще си носи кръста. Ти искаш и аз искам - носим си кръста и не се жалваме. Всеки има глава на раменете си - да решава сам, акъл мтого, патки няма!
Антон С. - специалист
пон сеп 16, 2019 11:38 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон сеп 16, 2019 11:22 pmАнтон С. написа:
Може ли аз да отговоря? Клиент. Ама не достатъчно добре консултиран, за да поеме сам отговорността. Прав ли съм бат Трифонье?
Не знам, може да си прав, може да греша, щот отскоро те чета.
Клиента сам си носи Кръста, а много предпочитат друг да го носи.
Отказвал съм работа на "компетентни" клиенти. Не работя парно.
Между другото, няма да ме четеш дълго.. Ще дам мнение за Бижуто, но дотам. Всеки от четящите трябва да знае , какво избира. Аз ще тествам и ще споделя опит. Ти? ;) Живи и здрави да сме, да споделяме опит, че като гледам младите - мноооого ще страдаме. Ай сега, обвини ме
в спам ;)
вт сеп 17, 2019 12:30 amАнтон С. написа:
... Ай сега, обвини ме
в спам ;)
Бе някъф странен кокичко ши излейш ти, амааааа хахааа. Не си и ръб като мене, а това е хубаво. По своему готин характер.
Ни прокурор съм ни спам ма плаши- има си модератор тука, да знайш.
Няма нужда да си одиш. Тука е нелегалното БГ Татко. Нали виждаш колко агентурни имена има, а българинът си обича партизанлъка. Други пък ползват форума по социални причини, а не малка част просто искат да са изкажат.

Излизат и хубави теми, дето носят ценна информация.
Както казва жената -"Ти да видиш", в началото.
Аз пък викам -"Стой та гледай!", малко по натам.
Антон С. - специалист
Няма да си одя бре, просто ще си чета и няма да се обаждам. Както ти каза, от тук можеш да си отсееш ценна информация. Та по повод на ценната информация и партизанлъка се сетих за една случка. Преди около седмица, бях клекнал до едно храстче на улицата, на сянка, и докато чаках жената да се наконти и да слезе, се бях зачел в мненията на Антон ВМ в една от темите. Явно бая съм се бил отнесъл, щото по едно време от някъде цъфна най-голямата ми щерка (на 17) и още отдалече ми подвиква "Тате, тате, защо си се скрил в храста и защо гледаш толкова опулено?". Изчаках я да се приближи и й отговорих "Какво си се развикала бре негадяй? Не видиш ли, че сера?". Няколко дена след това, като ме видеше, че се зачитам във форума и започваше да се хили неистово и да ме пита дали тоалетната е свободна :lol: Та така - ще си партизанствам в нелегалния БГ ТАТКО и ще стоя скрит в някое храстче да гледам ко става :wink:
filmatoplo - майстор
:wink: Бате Анто ВМ е сериозен човек проектант професионалист ,няма го от години май тук ,ами всякакви хора тука може да са подразнили,пък и не е длъжен да се раздава безплатно .Аз си признавам ,че ако не бяха пелетите да ни вкарат в един по интересен свят -отдавна щеше да се откажа от писане тук -пробвах ама ме търсят . :wink:
И кък та търсят, кът си изтри номбера?
Дано му е писнало и да си е жив и здрав!
filmatoplo - майстор
На бат Анто му търся една схема с буфер ,имам я някъде нарисувана но къде :? .
HDH
Здравейте, и аз съм пред дилема за избор на камина. Мои познати си взеха камина от голдън файър и ми я препоръчаха, разрових се във форума и имаше доста оплаквания. Сега прочетох и за Грейко. Вие какво бихте ме посъветвали.
Става въпрос за 1 етаж от къща, 126 квадратни метра, 6 радиатора + бойлер.
Към коя да се насоча, може и други предложение на марка камина.

Благодаря!
пет сеп 27, 2019 2:09 pmHDH написа:
Здравейте, и аз съм пред дилема за избор на камина. Мои познати си взеха камина от голдън файър и ми я препоръчаха, разрових се във форума и имаше доста оплаквания. Сега прочетох и за Грейко. Вие какво бихте ме посъветвали.
Става въпрос за 1 етаж от къща, 126 квадратни метра, 6 радиатора + бойлер.
Към коя да се насоча, може и други предложение на марка камина.

Благодаря!
Грейко Бижу 16
Здравейте,

Скоро видях този котел (http://www.termosilikat.com/отоплителни ... лети-Torch).
Като характеристики май изглежда добре, какво мислите?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15

Тема "Избор на пелетен котел." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: