Относно компресора ми казаха, че бил шумен и не го предлагат. В момента разработвали вариант с компресор от хладилник за да е по-тих. Имали план и за управление през интернет и GSM.

leader22 написа:Аз ходих до фирмата която ги произвежда и естествено ми казаха - "Нашите са най-добрите!"
Тук питам за някакво безпристрастно мнение от опит.. а не от технически данни.
Според производителя тези горелки били надстройка и усъвършенстване на моделите на Ерато, защото били с по-дебела неръждавейка, по-добра електроника, вентилатор и т.н. Ф-мата работела дълги години с Ерато и продавали техните горелки, но дефектите който давали и несъвършенствата не били изчистени. Тоест от Ерато не правели никакви подобрения години наред и те после сърбали супата защото те ги продавали и после поддържали. За това решили те да си ги правят в по-добър вариант за да си спестели главоболията.
Обясниха ми още, че горелката била по-скъпа от Фероли защото била по-качествена с по-добра ламарина с 3,5мм неръждаема високотемпературна неръждавейка, която издържала хиляди цикли повече от тази на Ерато и Фероли.....
Тяхната горелка била с 3 степени на модулация тъй като 5-те степени били безмислени и не можели да се настроят за да има смисъл от тях. За това 3 било достатъчно и оптимално... а дали е така се питам аз.
Та така мнението на производителя и неговите хвалби са ми ясни все продава най-доброто...
Аз се интересувам от обективната истина.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: