задравейте майстори, казвам ви майстори защото не ви знам майсторлъка които сте ми писали много съм ви благодарен и много ми помогнахте добре че е чичко гугал ,ТрифонП.Тифонов,Краси 92 много ми помогна много ,дженкодгенев също ми помогна ,Кози и той , калин благодаря ,тосетозаз много съм благодарен.Това че не съм обобщил какъв флоид в отдел топло естествено няма да е ракия както вие казвате,аз че съм простак простак съм но не чак толкова колкото ме мислите.надявах се да чуя нещо по различно от моето мнение а намирам само самохвалковци,трябва да ги има за инсталацията ще се справя без форума и за изолацията ще се справя също без форума,когато съм писал хората които разбират се отзовават с ясен ОТГОВОР благодаря ви 
markoscbr написа:задравейте майстори, казвам ви майстори защото не ви знам майсторлъка които сте ми писали много съм ви благодарен и много ми помогнахте добре че е чичко гугал ,ТрифонП.Тифонов,Краси 92 много ми помогна много ,дженкодгенев също ми помогна ,Кози и той , калин благодаря ,тосетозаз много съм благодарен.Това че не съм обобщил какъв флоид в отдел топло естествено няма да е ракия както вие казвате,аз че съм простак простак съм но не чак толкова колкото ме мислите.надявах се да чуя нещо по различно от моето мнение а намирам само самохвалковци,трябва да ги има за инсталацията ще се справя без форума и за изолацията ще се справя също без форума,когато съм писал хората които разбират се отзовават с ясен ОТГОВОР благодаря виИзявяваш се като Б.Борисов.Като не ти харесва мнението на другите започваш да се сърдиш.А сега по темата:ти имаш нужда от съвет и това че тези които могат да ти го дадат искат малко повече разяснение от теб не е повод за клалификации от рода на " защото не ви знам майсторлъка" , а и научи правописа защото за това за което искаш съвет се пише "ТРЪБИ",а това което е в заглавието е една култова кола от времето на соца "ТРАБИ" (трабант).Хайде със здраве и имай благоразумието да продължиш диалога със знаещите във форума за да си решиш проблема.