Най - вълнуващия въпрос зимно време.
markoscbr - специалист
задравейте майстори, казвам ви майстори защото не ви знам майсторлъка които сте ми писали много съм ви благодарен и много ми помогнахте добре че е чичко гугал ,ТрифонП.Тифонов,Краси 92 много ми помогна много ,дженкодгенев също ми помогна ,Кози и той , калин благодаря ,тосетозаз много съм благодарен.Това че не съм обобщил какъв флоид в отдел топло естествено няма да е ракия както вие казвате,аз че съм простак простак съм но не чак толкова колкото ме мислите.надявах се да чуя нещо по различно от моето мнение а намирам само самохвалковци,трябва да ги има за инсталацията ще се справя без форума и за изолацията ще се справя също без форума,когато съм писал хората които разбират се отзовават с ясен ОТГОВОР благодаря ви :tonqe:
Димитър Димов - специалист
markoscbr написа:
задравейте майстори, казвам ви майстори защото не ви знам майсторлъка които сте ми писали много съм ви благодарен и много ми помогнахте добре че е чичко гугал ,ТрифонП.Тифонов,Краси 92 много ми помогна много ,дженкодгенев също ми помогна ,Кози и той , калин благодаря ,тосетозаз много съм благодарен.Това че не съм обобщил какъв флоид в отдел топло естествено няма да е ракия както вие казвате,аз че съм простак простак съм но не чак толкова колкото ме мислите.надявах се да чуя нещо по различно от моето мнение а намирам само самохвалковци,трябва да ги има за инсталацията ще се справя без форума и за изолацията ще се справя също без форума,когато съм писал хората които разбират се отзовават с ясен ОТГОВОР благодаря ви :tonqe:
Изявяваш се като Б.Борисов.Като не ти харесва мнението на другите започваш да се сърдиш.А сега по темата:ти имаш нужда от съвет и това че тези които могат да ти го дадат искат малко повече разяснение от теб не е повод за клалификации от рода на " защото не ви знам майсторлъка" , а и научи правописа защото за това за което искаш съвет се пише "ТРЪБИ",а това което е в заглавието е една култова кола от времето на соца "ТРАБИ" (трабант).Хайде със здраве и имай благоразумието да продължиш диалога със знаещите във форума за да си решиш проблема.
markoscbr написа:
Здравейте момчета ,
Честита Нова година! Пожелавам ви здраве и дълголетие!
Отдавна не бях пускал в форума тема.
Кажете някаква по приемлива изолация за тръбите и да върши работа! Благодаря!
Здравей,
Какво тече по тръбите ? Тук пита Генко Генев.
..............изолирам с K-Flex, че ........................
Това е тръбна изолация, в различни размери и дебелини, подходяща за твоите цели.
Не се сърди, че ти редактирах мнението! Запазил съм смисълът.
http://www.isoline.bg/k-flex/
kozl - майстор
:?:
markoscbr написа:
Това че не съм обобщил какъв флоид в отдел топло естествено няма да е ракия както вие казвате,аз че съм простак простак съм но не чак толкова колкото ме мислите.надявах се да чуя нещо по различно от моето мнение а намирам само самохвалковци,трябва да ги има за инсталацията ще се справя без форума и за изолацията ще се справя също без форума,когато съм писал хората които разбират се отзовават с ясен ОТГОВОР благодаря ви :tonqe:
Ако сакаш да чуеш пусни радиото. Тука се пише и чете.
Най-вече се сърди на себе си. И ти вместо да пишеш "любовни обяснения" можеше да драснеш повече информация за тръбите, за системата, за температурите, за това какъв ти е проблема и какво искаш да постигнеш.
Вместо това мижава информация пълна с правописни грешки. Ми като нема информация, а само неграмотност, то какво друго да видиш в текста :?
K-flex е топлоизолация от микропореста гума. За трЪби се произвежда във формата на тръби с различни диаметри и дебелини. По евтината изолация за тръби е от разпенен полиетилен. Пак във формата на тръби с различни размери. Аз съм работил и с твърда минерална вата във формата на тръба. Траби мноо. Марко да беше упоменал каков модел ти е трабито, размери некакви ТТ данни :?
А да и "kozl" на кирилица се пише "козл".
6osi6 - майстор
Може да се редактира редактираното и редактора.
Трифон П.Трифонов написа:
markoscbr написа:
Здравейте момчета!
Отдавна не съм пускал тема във форума.
Кажете някаква изолация по-приемлива за тръбите и да върши работа! Благодаря!
Здравей,
Това е тръбна изолация, в различни размери и дебелини, подходяща за твоите цели.
Не се сърди, че ти редактирах мнението - запазил съм смисъла!
6osi6 написа:
Може да се редактира редактираното и редактора.
Трифон П.Трифонов написа:
markoscbr написа:
Здравейте момчета!
Отдавна не съм пускал тема във форума.
Кажете някаква изолация по-приемлива за тръбите и да върши работа! Благодаря!
Здравей,
Не се сърди, че ти редактирах мнението - запазил съм смисъла!
Вярно е. Благодаря!
markoscbr - специалист
няма такива работи бе момчета не се сърдя,има грешка има прошка ,Митко Димов не прочетох някъде да съм се извинявал на някого и то като бат Бойко, няма за какво бела не съм направил, а сега по темата все пак проявихте великодушие да ми пишете ,кой че съм неграмотен ,кой че съм правил правописни грешки кой че съм се сърдил ,щом ми казахте за микро пореста гума значи сте ме разбрали ,тази микро пореста гума съм я виждал и я виждам всеки ден над километър да не и 2,на фирма няма да и казвам името да не и правя реклама , да хубава изолация но скъпа затова попитах нещо по евтино, листовата изолация и тя е хубава но скъпа също, всичко това съм го намерил в нета още преди да пусна темата ,но за тази Разпенен Полиетилен се досещам тя е мисля че като монтажната пяна , но за да не приказвам ще се информирам в нета ,и стигам до извода че това което ми казвате вие и аз го зная преди вие да ми го кажете мисля че доста по евтино ще излезе да си купя вата от 30кг на пакет от по меката за да си изолирам тръбите в които ще минава топла вода а не ракия [-X :tonqe:
andro440 - майстор
аз мойте тръби ги изолирах със стари юргани -ових ги -отгоре найлон и със сезал ги стегнах ! -най ефтино и иронизирано-така излизало
sinfon - специалист
Здравей! Аз направих импровизирана изолация, използвайки полиетиленова подложка за ламинат и свински опашки, за да навия на руло подложката около тръбите. Има ефект. Зимата преди съм имал проблеми с често замръзване. В момента този проблем почти отсъства дори в най-студените зими при -15градуса.
Иначе съм виждал такава готова изолация, която се нанизва, както и изолация от стъклена вата.
markoscbr - специалист
е тази подложка за ламинат няма ли да се стопи ,тя не е кой знае каква голяма температурата , да и това е идея приятел ,ето сиромаха на какво може да те научи с онези скъпите всеки знае ма друг да ги плаща ,ХА ХА ХА ХА

Тема "изолация за траби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: