zaksofon написа:Колеги, дайте някой майстор, който е способен да огъне 2 мм ламарина. Искам да направя нещо като фланец/тръба с вътрешен размер ф301 и дължина половин метър. Ще го заваря за върха на комина и в него ще набутам иноксово коминно тяло с външен размер ф300. Благодаря!Ще трябва да е доста здрав в ръцете
 а сега сериозно някъде покраи вас няма ли железарски цех ламарина се огъва на валове без машина и на най добрият маистор ще му е трудно.
  а сега сериозно някъде покраи вас няма ли железарски цех ламарина се огъва на валове без машина и на най добрият маистор ще му е трудно.

И Единички и инокс и керамични к.тела и доволно количество армиран бетон и камък даже има...
 И Единички и инокс и керамични к.тела и доволно количество армиран бетон и камък даже има...  Трябва ли да се притеснявам за керамичните гръцки к. тела? Че много мъчно ми стана, след толкоз блъскане един месец. Все пак котела е четириходов и не вярвам да развивам кой знае каква температура в комина, но знам ли....
 Трябва ли да се притеснявам за керамичните гръцки к. тела? Че много мъчно ми стана, след толкоз блъскане един месец. Все пак котела е четириходов и не вярвам да развивам кой знае каква температура в комина, но знам ли....