съб юни 06, 2020 11:47 pmRadoslaw написа:съб юни 06, 2020 7:10 pmPetar Cholakov написа:Видях му презентацията, много прилича на новото грейко, което аз не харесвам. Благодаря за предложението, но не...съб юни 06, 2020 3:46 pmChristo написа:да, не са евтини, но аз търся пълен автомат. А само тези двата ми харесват, а и са по джоба ми. Явно хората, които могат да си ги позволят не висят във форумите
Също като Бентли и Ролс Ройс![]()
За съжаление си напълно прав.Всичко хубаво и истинско е отритнато и заклеймено,както виждаш.
Преди известно време имаше и другопитане за котела на Okofen,които и ти си ,си избрал.И горе долу,реамцията беше същата.
От почти същите хора.А този котел е един от най хубавите,да не кажа и най хубавия ,който се предлага в България.
Но както и да е ,за съжаление действителността е такава.
Бих искал ,да ти покажа един ,котел,който излезе,буквално преди няколко седмици и който би могъл да те заинтригува.
Пълен автомат,както ти искаш.и с доста по хубава цена,от тази на двата модела,които ти си си избрал.
обади се на лични,да ти дам подробности.
нед юни 07, 2020 10:16 amPetar Cholakov написа:Петаре, ти търсиш мнение. Такова са търси от хора дето са го пипнали, помирисали нещото, дето та интересува... Инженер може да ти даде "качествен" отговор и само по картинка. Дали ши та удовлетвори или ши си останал на сухо?
ами аз се чудя, като виждам качеството на отговорите... Но се надявам да има, някой инженер да даде мнение.
Ако не ще взема Екопелетстар, че цената му е по-ниска и ще зимата, ще кажа как е.
Ми наистина не ги караме много тука, а ти знайш ли що?
Петаре, тука е "Напръй си сам". Питаш кОлтурно и са ослушваш. Ти питаш за нещо, което ако не си го разузнал, то въпроса ти е несъществен. Несъществен е, щото ако първо не си потърсил, то това е неуважение. Ако си потърсил, но е нямало мнения (както сега), въпроса не трябва да е така поставен, а ако си намерил някаква информация, то реално щеше да е различен.
Та, тука вече, аз съм та преценил. Ич ни ма интирисува колко имаш у жоба, Петаре.
Преди да избереш котел, напиши си името на български, Петаре!
Петаре, толкова прозрачно лъснали задници скоро не съм забелязвал.
нед юни 07, 2020 10:33 amPetar Cholakov написа: ...Това е по повод предложението на Радослав.
Видях му презентацията, много прилича на новото грейко, което аз не харесвам. Благодаря за предложението, но не...
съб юни 06, 2020 11:47 pmRadoslaw написа: Бих искал ,да ти покажа един ,котел,който излезе,буквално преди няколко седмици и който би могъл да те заинтригува.
Пълен автомат,както ти искаш.и с доста по хубава цена,от тази на двата модела,които ти си си избрал.
обади се на лични,да ти дам подробности.