Анди, направи снимки на свързването от котела и ги пусни тук, моля те. Мисля си, че само със смяна на трипътния ще тръгне по-добре.

andy_forresite написа:Малко биоритми:За не подскача така в тези температури можеш да го ограничиш до 9 kW.
Продаде ли котела?
.gif)
 Тъкмо я е боядисал. Няма да му хареса, ама то и скоро няма да стане ...
  Тъкмо я е боядисал. Няма да му хареса, ама то и скоро няма да стане ...

.
 . .Лазаре синко някакъв друг език знаеш ли ,че очевидно или не разбираш бг текст или не може да осмислиш какво значи,или се правиш на глупав.Хич и не ми се сърди за последното
 .Лазаре синко някакъв друг език знаеш ли ,че очевидно или не разбираш бг текст или не може да осмислиш какво значи,или се правиш на глупав.Хич и не ми се сърди за последното   Къде ми лафиш пак за термостатния вентил,да след 45 градуса пуска към радиаторите И какво от това?Важна е зададената температура на котела.Как ще накараш твоя котел да работи за една стая,никак,ще гасиш горелката със стайния.Алоууу гара каспичан с твоя 2 киловата нагревател за запалка едно твое палене помпата на торча цял ден ще върти.Отново ще дам пример със пустите климатици-стар модел=конвенционален,работи он/офф като достигне температура в стаята и гаси,ама гаси всичко като тъпото грейко и компресора и вътрешния вентилатор и чака.Кво чака да дойде някой да му каже че е студено,знаеш ли като няма циркулация на въздуха кога точно датчика ще разберече стаята е истинала,когато и грейкото разбере,демек никога.Втори модел климатик=инверторен,като доближи температура намалява оборотите на компресора и мощноста и при достигане на Т го гаси но без да спира вътрешния вентилатор,той никога не спира ама на никого не му пука защото това е комфорт.Никой не му пука че ще изгори някой ват повече това е машина за комфорт.И да стария модел вече не се произвеждат тъй като са твърде неефективни що ли щото лазар от каракольово е на мнение че това не струва,да ама много хляб има да изядете докато проумеете какво е технология.
 Къде ми лафиш пак за термостатния вентил,да след 45 градуса пуска към радиаторите И какво от това?Важна е зададената температура на котела.Как ще накараш твоя котел да работи за една стая,никак,ще гасиш горелката със стайния.Алоууу гара каспичан с твоя 2 киловата нагревател за запалка едно твое палене помпата на торча цял ден ще върти.Отново ще дам пример със пустите климатици-стар модел=конвенционален,работи он/офф като достигне температура в стаята и гаси,ама гаси всичко като тъпото грейко и компресора и вътрешния вентилатор и чака.Кво чака да дойде някой да му каже че е студено,знаеш ли като няма циркулация на въздуха кога точно датчика ще разберече стаята е истинала,когато и грейкото разбере,демек никога.Втори модел климатик=инверторен,като доближи температура намалява оборотите на компресора и мощноста и при достигане на Т го гаси но без да спира вътрешния вентилатор,той никога не спира ама на никого не му пука защото това е комфорт.Никой не му пука че ще изгори някой ват повече това е машина за комфорт.И да стария модел вече не се произвеждат тъй като са твърде неефективни що ли щото лазар от каракольово е на мнение че това не струва,да ама много хляб има да изядете докато проумеете какво е технология. .Когато затворят всички термоглави водата циркулира през бойлера тъй като той е отворена точка.Когато и той се напълни мощноста се намалява и евентуално се гаси,но тези загуби по тръбите лазаре не са загуби щото топлината пак ти е в къщата,това не ти е топлофикация
 .Когато затворят всички термоглави водата циркулира през бойлера тъй като той е отворена точка.Когато и той се напълни мощноста се намалява и евентуално се гаси,но тези загуби по тръбите лазаре не са загуби щото топлината пак ти е в къщата,това не ти е топлофикация   Ти като спреш котела и помпата тръбите ти стоят топли и хич не изстиват нали
 Ти като спреш котела и помпата тръбите ти стоят топли и хич не изстиват нали   
   Да го направим като грейко с една степен и термоглави ли?Ххахах та нали затова грейко не може да работи само с термоглави.
 Да го направим като грейко с една степен и термоглави ли?Ххахах та нали затова грейко не може да работи само с термоглави. Наясно ли сте че толкова е точноста на медицинския термометър.Ама как да сте наясно то аз нали съм политик само пиша глупости.И така за заключение специално на Анди и графиката му котела работи перфектно колкото е поискал толкова е дал.Ако пак не може да се стопли то котела не е виновен.
 Наясно ли сте че толкова е точноста на медицинския термометър.Ама как да сте наясно то аз нали съм политик само пиша глупости.И така за заключение специално на Анди и графиката му котела работи перфектно колкото е поискал толкова е дал.Ако пак не може да се стопли то котела не е виновен.