чет фев 14, 2019 9:56 pmgnt69 написа:Много интересно как топлиш къща 200 кв с 600лв на сезон??чет фев 14, 2019 8:34 pmfilmatoplo написа: И аз не взимам страна -монтирам всякакви продукти и гледам да са качествени ,да не ми създават ядове- на мен и на хората.И аз не вземам страна обаче виждам траен интерес от Шопа към горелките Грейко. Да не би да е решил да оставя кюмюра и да идва при слънчогледа.![]()
Аз пък съм доволен от горелката. Четвърти сезон се топля нямам пукнатини, нямам скъсяване на малкия шнек, по котела и горелката единственото подобрение е почистващи пружини. Топля къща 200 квадрата за 500-600 лева на сезон с минимални усилия. Не се занимавам да слагам допълнителни вентилатори от листосъбирачи по котела за да се чисти нито съм слагал шмиргели за дожигател, нито съм гънал ламаринки да правя турбулатори. Подобрения по горелката нула за 4 години.
Той да вземе да даде акъл на хората със всегоривни горелки да си търсят правата че изкупиха вентилаторите в БГ. Тез умните поляци все слагат вентилатори като на ковашки огнища по всегоривните.![]()