Най - вълнуващия въпрос зимно време.
penchev.r - специалист
чет фев 14, 2019 9:56 pmgnt69 написа:
чет фев 14, 2019 8:34 pmfilmatoplo написа:
И аз не взимам страна -монтирам всякакви продукти и гледам да са качествени ,да не ми създават ядове- на мен и на хората.
И аз не вземам страна обаче виждам траен интерес от Шопа към горелките Грейко. Да не би да е решил да оставя кюмюра и да идва при слънчогледа. :partyman:
Аз пък съм доволен от горелката. Четвърти сезон се топля нямам пукнатини, нямам скъсяване на малкия шнек, по котела и горелката единственото подобрение е почистващи пружини. Топля къща 200 квадрата за 500-600 лева на сезон с минимални усилия. Не се занимавам да слагам допълнителни вентилатори от листосъбирачи по котела за да се чисти нито съм слагал шмиргели за дожигател, нито съм гънал ламаринки да правя турбулатори. Подобрения по горелката нула за 4 години.
Той да вземе да даде акъл на хората със всегоривни горелки да си търсят правата че изкупиха вентилаторите в БГ. Тез умните поляци все слагат вентилатори като на ковашки огнища по всегоривните. :partyman:
Много интересно как топлиш къща 200 кв с 600лв на сезон?? :rolleyes:
Kondor1 - специалист
чет фев 14, 2019 6:18 pmшоп написа:
пон фев 11, 2019 4:27 pmLazarGanev написа:
Това не е пукнатина, а сглобка. Шевът е по-скоро декоративен.
[-X [-X [-X
Абсурд.
Бащ си е спукана заварка и мен не ме интересува дали за дистрибутора, които е страна в спора е сглобка.
Аз няма да мръзна, не съм съм страна в спора, но ако съм дал 2000+ лв ще си търся правата гаранционно до дупка. Ще искам нова глава. Ако и тя се спука и пак не ми я сменят безплатно ще сезиркам КЗП.
Нищо, че някой "доволен" клиент се е изказал, че с тези 1-2 или повече пукнатини било даже по-добе. Влизал повече въздух :rolleyes:
Айде бе!
Ако си дал 100лв на инсталатора за 1 печат за "гаранция" е редно да искаш нова глава. Общо взето тая гаранция е за подобни ситуации или евентуално ако дефектира платката.
gnt69 - майстор
пет фев 15, 2019 10:16 ampenchev.r написа:
С пелети и Грейко. :partyman:
Аз ако съм Шефа на Грейко, повече няма да ги заварявам там, няма да има пукнатини и ши ви ги продавам така със нова цена. Тогава принципните противници с удоволствие ще преминават от тунинговани всигоривни чутунки, на чисто пелетен котел, щото така или иначе си горят пелетки.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет фев 15, 2019 2:51 pm, променено общо 1 път.
penchev.r - специалист
пет фев 15, 2019 11:07 amgnt69 написа:
пет фев 15, 2019 10:16 ampenchev.r написа:
С пелети и Грейко. :partyman:
2 метра ми е най-голямата риба която съм хващал :rolleyes:
gnt69 - майстор
пет фев 15, 2019 11:15 ampenchev.r написа:
2 метра ми е най-голямата риба която съм хващал :rolleyes:
Сподели де с колко тона пелети топлиш, на какво цена ги купуваш, по колко часа на ден ти гори горелката, каква площ отопляваш. :partyman:
filmatoplo - майстор
За пукнатините по горивната глава се разбрахме -че се заваряват ,а не се подменят :wink: както и платките -се отремонтират зависи от дефекта де ,за по бързо се подменят с резервна ако има в момента монтажника ,но така или иначе повредената отива на ремонт и ще седи като оборотна за друг нуждаещ се .
penchev.r - специалист
пет фев 15, 2019 11:47 amgnt69 написа:

Сподели де с колко тона пелети топлиш, на какво цена ги купуваш, по колко часа на ден ти гори горелката, каква площ отопляваш. :partyman:
Около 5-6 киловата на час за 120кв на 24 градуса :rock: Ако котела ми беше грейко с 120кпд сигорно и 2 киловата щяха да си ми много.
stridata - специалист
пет фев 15, 2019 2:08 pmpenchev.r написа:
пет фев 15, 2019 11:47 amgnt69 написа:

Около 5-6 киловата на час за 120кв на 24 градуса :rock: Ако котела ми беше грейко с 120кпд сигорно и 2 киловата щяха да си ми много.
Говорете на български :sad: Колко в грамаж са тия киловати?
penchev.r - специалист
пет фев 15, 2019 2:51 pmstridata написа:

Говорете на български :sad: Колко в грамаж са тия киловати?
Около 1.5кг на час колега

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: