вт юни 04, 2019 10:36 pmRumen89 написа:Ти нищо не каза, по-точно нищо не написа. Какви майки, какви бабички? Какво имаш против жените? Мислиш ги за глупави и необразовани ли?вт юни 04, 2019 10:20 pmbrassSob написа:Точно такива като тебе където лъжат майките и бабичките за продукт който едва ли струва и 1000 лв да им вземете парите. Трябва да се ограничат такива като теб и още няколко човека защото правите реклама и то не платена.вт юни 04, 2019 10:18 pmRumen89 написа:Е поне си имат дистрибутори. Гледам твоите обява са пуснали в сайта им, че не вървят нещата.
Вие ме карате да пиша за моя котел. Аз имам тема къде да го коментирам не искам да засягам рекламния мартетинг. Но не всичко се държи от банда дистрибутори. Нито лично!
вт юни 04, 2019 10:20 pmbrassSob написа:Некви без парични парнаджий по цял ден в мазето си търсят оферти за работи. И като ми дойде в нас и види къщата и си вика е тука ударих кюравото..... Един вече беше затварян в мазето дакато не смени горелката.вт юни 04, 2019 10:18 pmRumen89 написа:Е поне си имат дистрибутори. Гледам твоите обява са пуснали в сайта им, че не вървят нещата.вт юни 04, 2019 10:14 pmТрифон П.Трифонов написа:Вие ме карате да пиша за моя котел. Аз имам тема къде да го коментирам не искам да засягам рекламния мартетинг. Но не всичко се държи от банда дистрибутори. Нито лично!
Не Румба, не се подигравам. Има още Х ове в уравнението.
Общо взето, къф да е пелетарник, под 15000, ни мой ма впичатли.
Пък и на скъпия ни искам да му мъкна пИлетити.
Спасявай света!