Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
АКостадинов, съжалявам, че във века на комуникациите се налага по такъв начин да се свързваш с мене :) . Опитвал съм да сложа мейл адрес в профила, но там има място за всякакви измислени месинджъри, които никой не ползва, но за електронна поща няма място. Много натрапчива и неиздържана ми се струва идеята да слагам в подписа телефон или мейл адрес и така връзката остава само на лични, но се оказва, че и там има проблем :evil: . Писал съм ти на посочения мейл, а за всеки случай си оставям един адрес и тук: lazarganev@abv.bg
velsi - Почетен майстор
LazarGanev написа:
...но за електронна поща няма място.
Е, хубава работа...!
Прикачен файл:
lazar.jpg
lazar.jpg (23.16 KиБ) Видяна 3713 пъти
LazarGanev - "Велик майстор"
А Къде трябва да се нанесе в профила. От потребителския панел ми излиза това:

Прикачен файл

Profil.jpg
kalin72 - майстор
Иди на Board preferences - Edit global setings - Users can contact me by e-mail: yes

И пак не е сигурно, че е-мейла ще се покаже :)
nnikbg - специалист
АКостадинов написа:
До: Лазар Ганев

Нов потребител съм и не мога да пращам лични.
Живея в района на Варна и мисля да сменям нафтов котел с Пелетерм 30.
Изчетох темата и смятам, че системата ми трябва да се оптимизира...
Моля за контакт, ако ви интересува, майл адреса ми е: tako6@abv.bg
Точно на правилното място си.
gogomil - напреднал
Привет,
Новости и при мен...Сега си отидоха майсторите ,които този път направиха проверката с газовия анализатор. Ламбда-сондата показваше 7 ,50 :shock: . След като спряха вентилатора на котела (чак сега???? понеже мислели ,че е атмос ,а на него пише агромеханика т.е. има друга анатомия ) и намалиха малко въздуха на самата горелка анализаторът даде КПД 90,4 % а ламбдата 2,50. Остана да го наблюдавам дали няма много да се нагрява, сега температурата на кюнеца към комина беше 60 градуса , а на комина 150 градуса. Намалих и температурата при която водата тръгва към радиаторите от 52 на 40. Ще докладвам за разхода скоро и утре ще кача снимки ,че нещо не се справих да ги намаля с пикаса.Не знам как ще се отрази на разхода факта ,че преместиха потенциометъра на средно положение и сега влиза в режим "цък-цък", бързо загрява и изключва. Преди на мин. мощност работеше нон стоп и тези по-топли дни бях свалил до 35 кг /24ч. Дано да потръгнат нещата...
поздрави на всички и честито на именниците !
syncho - майстор
Значи бях прав... :-D
gogomil - напреднал
Да , особено прав беше и филматопло ... не допусках ,че може толкова да не са наясно...
Следващата стъпка ще е стаен термостат. Ако сложа прост механичен (от къде да го взема ,казаха ми към 50-60 лв) дали ще е достатъчно ,или да търся скъп ...забравих фирмата ,ама ми казаха 250 лв :o :?
syncho - майстор
има доста добри в Конрад, ако не се лъжа за по 40-50лв.
turistak - специалист
Последна промяна от turistak на ср дек 07, 2011 10:43 am, променено общо 1 път.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: