вт окт 29, 2019 7:33 pmТрифон П.Трифонов написа:Благодаря че ми отговори. Но пак не разбрах как се вдига мощността на 15, 20 kw. Модулацията е зададена с тези параметри 10-5-0. Температурата на водата е зададена 70 градуса. Вътре в стаите имам стаен термостат, той е на 22 градуса.вт окт 29, 2019 7:20 pmБойко Христов написа:А!!!вт окт 29, 2019 6:11 pmfilmatoplo написа: Ами вдигни и малко мощността на 15-20 киловата.Е нали точно това питам как да вдигна мощноста
Разцъкай менюто и ще ти светне!
Увеличаваш секундите подаване на Р3. Увеличи, но с малко и наблюдавай!
Виж модулацията с какви настройки е! Обикновено е 10-5-0.
Това се градуси,под които да свали мощност надолу, преди достигане на зададената, от теб, температура. Задал си 60, при достигане на 50 сваля от 3та на 2ра, при 55 сваля от 2ра на 1ва. Щом и параметрите на мощностите са занижени, затова и си крета на 54-55, което си е напълно нормално, всъщност.
С такава изолация, тая температура ще ти е напълно достатъчна. Не бързай, остави да погори по дълго време и ще видиш, че всичко е нормално! Скоро застудява, та ще разбереш сам. Като стане много студено и не достига топло, просто вдигаш заданието на 65, 70, 75, 80. Мисля, че няма да се стигне чак до там.
Кои секунди на подаване на P3 там стойностите са 8,5сек - 45сек. и вентилотор 46%