• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 81
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nobreak - специалист
Някой ако има излишно тяло да свирка, че ми трябва едно...
jinio - специалист
илко илиев написа:
никакви проблеми монтирай и после пиши как е
Монтирах, включих, но да ли съм включил правилно към парното не знам, входа на водата го включих към голямата тръба, тоес към ф 12, а изхода го закачих на малката, където вече бях сложил отново ф12. По ринцип клима като работи на топло нагнетява през голямата, а връща през малката и за това го вързах така. Колкото до електрониката, не съм пипал нищо по нея дори пробвах да го настроя на топло и след като се покачи Т на H2O си включи вентилатора.
jinio - специалист
ААААА Забравих да кажа, че не съм сложил обезвъздошител поради простатат причина цхе не се сещам къде да го сложа. Ей сегичка ще пусна една снимка да жидите как съм го оплескал.

Прикачен файл

Снимки0006.jpg някой да дате акъл къде да сложа обезвъздошител

Прикачен файл

Снимки0005.jpg
kuuuuuul - майстор
Добре е станало,може да минеш и без обезвъздушител,спираш всички други консуматори,а помпата на най силно и си готов.Интересно защо при мене не се включва вентилатора от платката :? ти си късметлия. :partyman:
jinio - специалист
kuuuuuul написа:
Добре е станало,може да минеш и без обезвъздушител,спираш всички други консуматори,а помпата на най силно и си готов.Интересно защо при мене не се включва вентилатора от платката :? ти си късметлия. :partyman:
Моето е дръвце можеби за това както казват цамцунг. Кои други консуматори да спра ако не е тайна за радиаторите в другите стаи ли става въпрос
kuuuuuul - майстор
Да всички радиатори,бойлери и т.н.
jinio - специалист
Е то тогава няма смисал нали в другите стаи ще е клинч! При пробата не съм спирал нищо всички радиатори си беха пуснати то те и трудничко се спират де. Значи щом реша да ползвам тялото първо спирам всички останали радиатори и тогава го пускам така ли ?
tzoniopopovo - напреднал
Колегата май има предвид че ако има въздух в системата спираш другите тела и пускаш на последна скорост за да изкараш въздуха ако има такъв Капиш? :-D
kuuuuuul - майстор
Нямаше ме за малко,точно така спираш само от начало да изгони въздуха,ако е трудно спирането пробвай и така може и да стане.
jinio - специалист
АААА сега вденах. Аз го обезвъздуших по един начин не знам да ли някой го е правил. Пуснах перво входящата вода докато протече вода от другата тръба, след това от пуснах малко по връщащата тръба (от крана където е на колектора) колкото да изгони въздоха от тръбата и прахта и след това с барзи движения я завих за тялото. Имам въпрос относно връзването по горе съм описал как съм го вързал да ли е правилно?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 81

Тема "Климатик свързан към парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: