чет сеп 03, 2020 12:42 pmfilmatoplo написа: Да ...Така та аресвам!.
 .Аз какво правя когато нещо нее на 100% сигурно ,сядам премислям ,драсвам си схемичка ,чета,гледам ,правя го и се имам на варда за крайния резултат ,късмет почти успешно .От 100те на 95%  тук не могат да ми помогнат когато имам аз питане ,или докъто се напънат и аз съм го решил сам .
 .Аз какво правя когато нещо нее на 100% сигурно ,сядам премислям ,драсвам си схемичка ,чета,гледам ,правя го и се имам на варда за крайния резултат ,късмет почти успешно .От 100те на 95%  тук не могат да ми помогнат когато имам аз питане ,или докъто се напънат и аз съм го решил сам .  Шоуто продължава. Айде имах питане -защо пада предпазител преди горелка Грейко ,най малко предпазителя в таблото е 6 ампера ,би трябвало да сработи някой по горелката -2,5, или 5 ампера  ,ще разбера когато отида при нея .
 Шоуто продължава. Айде имах питане -защо пада предпазител преди горелка Грейко ,най малко предпазителя в таблото е 6 ампера ,би трябвало да сработи някой по горелката -2,5, или 5 ампера  ,ще разбера когато отида при нея . 
.gif)