чет сеп 03, 2020 12:42 pmfilmatoplo написа: Да ...Така та аресвам!.

чет сеп 03, 2020 12:42 pmfilmatoplo написа: Да ...Така та аресвам!.
чет сеп 03, 2020 4:04 pmfilmatoplo написа: Сега тука може да разискваме всичко ,варианти всякакви -някой не ги пише в инструкциите .Като се появи казус той остава отворен ,проверява се на практика ,понякога крайния резултат не е сигуренДа бе, гуем си! Аз като гасих вчера, на 3 места едновременно (!!!!!!!), някой Мерси да ми каза? Не са и оплаквам, за сичките си житейски несгоди..Аз какво правя когато нещо нее на 100% сигурно ,сядам премислям ,драсвам си схемичка ,чета,гледам ,правя го и се имам на варда за крайния резултат ,късмет почти успешно .От 100те на 95% тук не могат да ми помогнат когато имам аз питане ,или докъто се напънат и аз съм го решил сам .
Шоуто продължава. Айде имах питане -защо пада предпазител преди горелка Грейко ,ще разбера когато отида при нея .
![]()
пет сеп 04, 2020 8:57 amivelinmmmm написа: Днеска в 5 сутрента по хладното, направих проба на системата с две помпи ,системата работи уникално ,благодаря на всички който ми помогнаха да се справя. Без вас нямаше да се справя .Сподели кое как де!
пет сеп 04, 2020 9:59 amivelinmmmm написа: Ами направи ми впечатление, как радиаторите загряха целите без дори да ги балансирам от секретните вентили а преди загряваха до половината , налягането не мръдна дори когато се повиши температурата а преди се покачваше до 2 бара .Питам за помпите, настройката на скоростите им, сензорите за съответната помпа къде са навряни, настроената температура, в контролера, за съответната помпа...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: