Time2Burn ако си правиш изводи за разхода на пелети от техниката на Ерато разбирам защо са ти толкова грешни впечатленията.Помежду другото на мен много ми се иска пелетите да струват 10 ст/кг.Много държа да кажа,че споделеното от мен тук напълно отговаря на истината.Да - нашата фирма внася тези котли и затова ще пиша на г-н Христов на ЛС - да не мине за реклама.Time2Burn ако наистина мислиш,че лъжа можем да направим следното - каня те един ден на гости, сипваме определено количество пелети в бункера,сипваме ракия в чашите,мезенце и след известно време отчитаме резултатите
.
filmatoplo е прав - котела е 17 KW Ponast.Но много рядко работи на максимална мощност. Повечето време работи на 4,9 KW или на 9,5KW.
Time2Burn ще кажа още нещо на което няма да повярваш - при работа на пълна мощност мога да си държа ръката на кюнеца.И това мога да ти го демонстрирам

filmatoplo е прав - котела е 17 KW Ponast.Но много рядко работи на максимална мощност. Повечето време работи на 4,9 KW или на 9,5KW.
Time2Burn ще кажа още нещо на което няма да повярваш - при работа на пълна мощност мога да си държа ръката на кюнеца.И това мога да ти го демонстрирам