feikot написа:днес един човек ми каза че си купили горелка Фероли от БриколажПреди малко брат ми преди да се прибере в Меден Рудник, каза, че имало и на "Краснодар"-на женския пазар има ли ги
![]()
.

feikot написа:днес един човек ми каза че си купили горелка Фероли от БриколажПреди малко брат ми преди да се прибере в Меден Рудник, каза, че имало и на "Краснодар"-на женския пазар има ли ги
![]()
.
filmatoplo написа:Както и да е -днес един човек ми каза че си купили горелка Фероли от БриколажНа Околовръстното гледам се тълпи опашка пред една млада циганка - май обясняваше как се почиства шнека на пелетна горелка. Аз съм чувал, че за да нямаш проблеми с печката трябва да преспиш с циганка, маде да знам - може да става и само със сФирка-на женския пазар има ли ги
![]()
.
n.ganev написа: На Околовръстното гледам се тълпи опашка пред една млада циганка - май обясняваше как се почиства шнека на пелетна горелка. Аз съм чувал, че за да нямаш проблеми с печката трябва да преспиш с циганка, маде да знам - може да става и само със сФиркаВече се казва ВУВУЗЕЛА![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: