• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
feikot написа:
днес един човек ми каза че си купили горелка Фероли от Бриколаж :? -на женския пазар има ли ги :? :wink: .
Преди малко брат ми преди да се прибере в Меден Рудник, каза, че имало и на "Краснодар" :)
LazarGanev - "Велик майстор"
filmatoplo написа:
Както и да е -днес един човек ми каза че си купили горелка Фероли от Бриколаж :? -на женския пазар има ли ги :? :wink: .
На Околовръстното гледам се тълпи опашка пред една млада циганка - май обясняваше как се почиства шнека на пелетна горелка. Аз съм чувал, че за да нямаш проблеми с печката трябва да преспиш с циганка, маде да знам - може да става и само със сФирка :party: :-D
n.ganev - майстор
n.ganev написа:
На Околовръстното гледам се тълпи опашка пред една млада циганка - май обясняваше как се почиства шнека на пелетна горелка. Аз съм чувал, че за да нямаш проблеми с печката трябва да преспиш с циганка, маде да знам - може да става и само със сФирка :party: :-D
Вече се казва ВУВУЗЕЛА :supz:
VLADO66 - майстор
Лазар си е избрал горелка която и на мен ми харесва обаче сервиза ми е далеч. :)
filmatoplo - майстор
Вувузела , какво е -нов тип горелка ли :? .
feikot - специалист
Ц,синоним на биберня
filmatoplo - майстор
Дайте по същество , че темата е актуална , ИВГ гледам е скъпа :? 1900 лв , Ератовската горелка май и тя е над 1800 лв .
VLADO66 - майстор
Филме що гледаш само цената на горелката-за някои видове котли трябват нови врати/присъединителен комплект/.Други фирми са включили монтаж и пуск в цената на горелката.Демек всичко трябва да се огледа и всеки да си направи сметката.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ако се гледа само цената - Фероли е фаворит естествено :)
feikot - специалист
В тоя комшия дето ходих,като ми я запали тая ИВГ (на Дакон котел) и като погледнах отгоре,имаше малко пелети,които падаха от паничката долу....да разбирам ли,че това е до калпавата му настройка или е от нещо друго ?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39

Тема "Мнение и съвет за котел + горелка (пелети)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: