Най - вълнуващия въпрос зимно време.
grants - специалист
В сервизната книжка пише всяко едно какво съдържа, сервизната книжка е качена на 1ва страница и може да се свали и разгледа.

Поздрави и успех !
здравейте някои може ли да ми каже как да вляза в менюто смисъл от кое копче
nasiko_83 - помощник
колега благодаря за отговора,още след стартирането на камината препълва кошницата със пелети ? и преди всяко следващо запалване
моля някои да ми обясни как да настроя камината да се почиства по често става на вупрос за бурнит комфорт плус 25 кв
Burnit2018 - помощник
пон окт 22, 2018 7:18 pmstartx написа:
пон окт 22, 2018 6:44 pmBurnit2018 написа:
нед окт 21, 2018 2:38 pmstartx написа:

Намалянето на разхода ще стане само с стаен термостат :) да знаеш.
Действат ли на тези камини.. специален модел ли трябва да е и ще има ли ефект като нямам изолация... ако използваш предложи модел доволен ли си как е
Аз съм с старото управление но миналата зима сложих на един пич с 25 киловатова и фумис гореше по 3 чувала на денонощие , падна на чувал и половина после , и тои няма изолация само дограма сложих му BBoil rf ...
Колега може ли да ми кажеш на кой извод се свързва термостата и аз взех bboil благодаря предварително
syller - специалист
Нормално ли е да съм задал 56 градуса на водата, а тя да изключи на 68 градуса?!?!!
filmatoplo - майстор
Уж не , датчика който мери температурата на водата -добре ли контактува :wink:
syller - специалист
вт ное 06, 2018 8:17 pmfilmatoplo написа:
Уж да... До днес нямах ядове. На първа степен сега съм му задал 60 градуса, а той вдигна 68 и докато спре стана 70
Burnit2018 - помощник
Тва никой ли не знае къде да свържа тоя стаен термостат bboil rf ще съм благодарен ако някой ме светне по въпроса
burner - специалист
вт ное 06, 2018 9:04 pmsyller написа:
вт ное 06, 2018 8:17 pmfilmatoplo написа:
Уж да... До днес нямах ядове. На първа степен сега съм му задал 60 градуса, а той вдигна 68 и докато спре стана 70
А ти пипа ли нещо по настройките? Или както досега всичко беше нормално - изведнъж проблем?

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: