Най - вълнуващия въпрос зимно време.
startx - специалист
чет окт 18, 2018 10:07 amPlamuk5 написа:
Здравейте имам камина Бърнит 25, но още при първото пускане, дойде специалист пусна я, тя работи известно време 7, 8 часа и светва лампичка на управлението за липса на гориво или поне така пише в книжката, която ми дадоха и камината се изключва и не се включва повече. Ние сме с новото управление идваха няколко техници и нищо не направиха. Като се изключи почистваме я и я включваме пак и след няколко часа пак става така ако някой знае нека да помогне.
ПАР 59 - го намали по подразбиране е 76 ... свали го на 60 ( от сервизното меню )
Burnit2018 - помощник
нед окт 21, 2018 2:38 pmstartx написа:
съб окт 13, 2018 9:01 pmBurnit2018 написа:
Някой да даде хубави настройки за новия модел с фумиса за 25 кв да намалим малко разхода :?
Намалянето на разхода ще стане само с стаен термостат :) да знаеш.
Действат ли на тези камини.. специален модел ли трябва да е и ще има ли ефект като нямам изолация... ако използваш предложи модел доволен ли си как е
startx - специалист
пон окт 22, 2018 6:44 pmBurnit2018 написа:
Някой да даде хубави настройки за новия модел с фумиса за 25 кв да намалим малко разхода :?
Действат ли на тези камини.. специален модел ли трябва да е и ще има ли ефект като нямам изолация... ако използваш предложи модел доволен ли си как е
Аз съм с старото управление но миналата зима сложих на един пич с 25 киловатова и фумис гореше по 3 чувала на денонощие , падна на чувал и половина после , и тои няма изолация само дограма сложих му BBoil rf ...
http://shop.amigobg.com/userfiles/produ ... 1.4_BG.pdf
Burnit2018 - помощник
пон окт 22, 2018 7:18 pmstartx написа:

Аз съм с старото управление но миналата зима сложих на един пич с 25 киловатова и фумис гореше по 3 чувала на денонощие , падна на чувал и половина после , и тои няма изолация само дограма сложих му BBoil rf ...
Колега може ли да поясниш как работи термостата он офф на камината през колко градуса например ако е направен на 24 на калко ще изключи и после на колко ще включи :?
startx - специалист
ср окт 24, 2018 4:03 pmBurnit2018 написа:
пон окт 22, 2018 7:18 pmstartx написа:

Колега може ли да поясниш как работи термостата он офф на камината през колко градуса например ако е направен на 24 на калко ще изключи и после на колко ще включи :?
Хостерезис си го определящ ти , колко под зададена и колко над да включва и изкючва , като има прецизност от 0.0 градуса ...
syller - специалист
Привет. Искам първо да уточня, че съм пълен лайк. Но се уча бързо де. Купих един Бъ/урнит втора ръка, доста запазена и т. Н.... Това беше март-април., но е пуснах чак сега. Не сън си настроил часовникА даже. Въпроса е какво ще ме ориентирате като настройки!? -? Апартамента е 70 квадрата... Камина 13кв със стария контролер, корк, фибран, гипсокартон, вата като изолация отвътре... Различно според е стаята.. На калкана съм с висококачствен немски стириопор 10см
syller - специалист
Как точно нагласяте часовника. Пробвах със задържане на p2 p4 aма не ства
startx - специалист
чет ное 01, 2018 7:19 pmsyller написа:
Как точно нагласяте часовника. Пробвах със задържане на p2 p4 aма не ства
долните два бутона задържаш , после с плюса или минуса търсиш date
syller - специалист
Изображение

Ей такова е моето дистанционно. Сблъсква съм се с далеч по сложни инсталации в живота ми. Както на предишната, така и на сегашната работа. Но с това глупаво дистанционно няма оправия. Леко съм бесен! Явно съм кръгъл идиот. Ама кръгъл! В книжката дава p2 и p4 он и +... Та кой предни две имаш предвид. Меко казано съм скандализиран от себе си.

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: