Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pechkata - специалист
вт мар 23, 2021 8:01 pmТрифон П.Трифонов написа:

При толкова греди, да се биеш в гърдите, че и с твърдения- ей това не го разбирам.
Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко... :partyman:
speka_rs - майстор
ср мар 24, 2021 8:20 ampechkata написа:
Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко... :partyman:
Добре, че гредата е била с Грейко, а не с нещо по-кофти.
Че ако беше с нещо по-кофти сигурно щеше да се откажеш от отоплението на пелети на цяло.
ср мар 24, 2021 9:32 amspeka_rs написа:
ср мар 24, 2021 8:20 ampechkata написа:
Добре, че гредата е била с Грейко, а не с нещо по-кофти.
Че ако беше с нещо по-кофти сигурно щеше да се откажеш от отоплението на пелети на цяло.
Шпек, не си прав. Има и по такъв опит, но той обича да настъпва мотиката поне два пъти.

Печори, приемам обвинението лично аз, на своите си плещи. С позакъсняло смирение моля за прошка! Съжалявам, че мненията ни не съвпадат!
За Притито кой е виновен?
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср мар 24, 2021 12:30 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
След Грейко сега с какво си,питам приятелски pechkata.
speka_rs - майстор
Със всегоривната на колегата от Шабла.
filmatoplo - майстор
Така може.Скоро ще я пробвам .
pechkata - специалист
ср мар 24, 2021 10:33 amТрифон П.Трифонов написа:

За Притито кой е виновен?
Притито по добре гори от Грейкото - на всякакви мощности... :-D
Само и трябва един контролер от Натурела и една запалка - и ще е трепач горелка... :supz:

Да Филме със Фантомска съм... :partyman:
don.nasco - специалист
Това мерене на пи*ки в тази тема започва да става малко досадно, за хората, които я следят.
Нека спрем да храним троловете ...
LazarGanev - "Велик майстор"
Ползват темата, защото тук има кой да ги чете, а като пишат в друга тема ще е глас в пустиня. Само че един модератор постоянно трябва да върви след тях и да бърше. Ама и да наказва, щото не е един път, не е два
pechkata - специалист
ср мар 24, 2021 7:01 pmLazarGanev написа:
Ползват темата, защото тук има кой да ги чете, а като пишат в друга тема ще е глас в пустиня. Само че един модератор постоянно трябва да върви след тях и да бърше. Ама и да наказва, щото не е един път, не е два
Точно вие(майсторите) я подхванахте в тази насока темата - после ви убива... :-D
Или както казват хората на крив фуй вълната му пречи... :prayer:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: