вт мар 23, 2021 8:01 pmТрифон П.Трифонов написа:Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко...
При толкова греди, да се биеш в гърдите, че и с твърдения- ей това не го разбирам.

вт мар 23, 2021 8:01 pmТрифон П.Трифонов написа:Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко...
При толкова греди, да се биеш в гърдите, че и с твърдения- ей това не го разбирам.
ср мар 24, 2021 8:20 ampechkata написа: Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко...Добре, че гредата е била с Грейко, а не с нещо по-кофти.![]()
ср мар 24, 2021 9:32 amspeka_rs написа:Шпек, не си прав. Има и по такъв опит, но той обича да настъпва мотиката поне два пъти.ср мар 24, 2021 8:20 ampechkata написа: Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко...Добре, че гредата е била с Грейко, а не с нещо по-кофти.![]()
Че ако беше с нещо по-кофти сигурно щеше да се откажеш от отоплението на пелети на цяло.
ср мар 24, 2021 10:33 amТрифон П.Трифонов написа:Притито по добре гори от Грейкото - на всякакви мощности...
За Притито кой е виновен?
ср мар 24, 2021 7:01 pmLazarGanev написа: Ползват темата, защото тук има кой да ги чете, а като пишат в друга тема ще е глас в пустиня. Само че един модератор постоянно трябва да върви след тях и да бърше. Ама и да наказва, щото не е един път, не е дваТочно вие(майсторите) я подхванахте в тази насока темата - после ви убива...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: