Здравейте,нов съм във форума.Бих искал да ми помогнете с намирането на старата тема преди тази,защото там бях чел доста полезни неща,обяснени стъпка по стъпка.За първа година сме с пелетна камина,но според нас не е достатъчно топло.Отопляваме нов апартамент със изолация и средно качество на дограма,юг /изток със бърнит 13 кв.Но лошото е ,че под нас и нас точно няма никой,ние сме на втори етаж.Топлим 2 спални ,хол и баня,като също така сме свързали и бойлера.Във хола е е най-хладно не прави повече от от 20гр.там имаме Н80 13 броя италиански глидери,което е около 2.8 киловата.в едната (14кв.) спалня е камината плюс 13 броя Н60 и там и в банята е наи приятно.но ние сме в другата спалня пак толкова по квадрати имаме 16 броя н60,но и там е доста хладно.Та въпросът ни е дали са метнати правилно радиаторите или е някъде другаде проблема,чакаме бебе през март и ни се иска да оправим нещата дотогава.благодаря на всички отзовали се предварително.
пет ное 23, 2018 4:10 pmmtrbg86 написа: Здравейте,нов съм във форума.Бих искал да ми помогнете с намирането на старата тема преди тази...viewtopic.php?f=10&t=44934&hilit=BURNit ... 0%B8+23+kW