пет ное 02, 2018 3:49 pmvalio_ruse написа: Здравейте колеги,Супер си колега !
Да се похваля с нова модифицирана пота за моята PM13.
Използван материал - AISI304 - 3mm.![]()

пет ное 02, 2018 3:49 pmvalio_ruse написа: Здравейте колеги,Супер си колега !
Да се похваля с нова модифицирана пота за моята PM13.
Използван материал - AISI304 - 3mm.![]()
пет ное 23, 2018 4:10 pmmtrbg86 написа: Здравейте,нов съм във форума.Бих искал да ми помогнете с намирането на старата тема преди тази...viewtopic.php?f=10&t=44934&hilit=BURNit ... 0%B8+23+kW
нед ное 25, 2018 12:07 pmrrenetaa написа: ...След 10 см стиропор, независимо от табела и плътност, щом няма разлика, има нещо тотално сбъркано.
нед ное 25, 2018 1:24 pmТрифон П.Трифонов написа:Радиаторите са с обикновени врътки и са отворени да края ,спрян е единия в голямото помещение.нед ное 25, 2018 12:07 pmrrenetaa написа: ...След 10 см стиропор, независимо от табела и плътност, щом няма разлика, има нещо тотално сбъркано.
Не знам дали само в отоплителната или и в топлоизолационната система.
Ако ходя с много як кожух, ама разгърден, как ще ми е топло.
Още повече ако не съм хапнал мешана скара, полята с юнашко.
Съжалявам, че се е получило така!
При толкова несгоди, специалист на място.
Добре де, радиаторите имат ли кранчета, термоглави......?
Щото, 64-5 градуса вода, си грее доволно и децата.
нед ное 25, 2018 2:21 pmrrenetaa написа:Значи трябва управлението да го накараме да укроти огъня, да не достига 64-5 и да не гасне.нед ное 25, 2018 1:24 pmТрифон П.Трифонов написа:Радиаторите са с обикновени врътки и са отворени да края ,спрян е единия в голямото помещение.нед ное 25, 2018 12:07 pmrrenetaa написа: ...След 10 см стиропор, независимо от табела и плътност, щом няма разлика, има нещо тотално сбъркано.
Не знам дали само в отоплителната или и в топлоизолационната система.
Ако ходя с много як кожух, ама разгърден, как ще ми е топло.
Още повече ако не съм хапнал мешана скара, полята с юнашко.
Съжалявам, че се е получило така!
При толкова несгоди, специалист на място.
Добре де, радиаторите имат ли кранчета, термоглави......?
Щото, 64-5 градуса вода, си грее доволно и децата.
Като вдигне 64-65 градуса и гасне,пада на 46-47 градуса и отново пали. Притеснението ни е че това постоянно палене за запалката не е ок,също разхода не е ок ,радиаторите изтиват и отново вс ....палене вдигане на високи градуси,много над зададените и спадане много под зададените,което колкото и да не разбирам смятам че не е ок.
Относно кожуха,това го чух от майсторите които правиха изолацията и като се замисля наистина е правилно - Ако излезеш навън по тениска на -10 и по тениска но и си хвърлил и кожух върху тениската няма да е същото. Тук пък идва въпроса и че си бос,без обувки и без шапка,т.Е. под нас никой не живее както и над нас а също и до нас
![]()
Викането на специалист е най-добрия вариант ,няма да имаме тея главоболия,и днес цял ден да съм в ужас,но специалистите каквито и да са те,а такива няма особено тук,не искат да идват,тя е вече извънгаранционна ,не ги викаме за сезонно почистване и вече нямат време,не им се взимат пари явно,от 1-2 месец а ги викаме и нямат време. Тагава идва момента в който разбираш че сам трябва да се оправяш![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: