Къща за гости "При Анди в гората" предлага:
- Празна стая- 100
- Стая с печка- 120, дърва + 100
- Котелно .......по договаряне
- с възможност за пипане +100
- достъп до менюто +200
- промяна стойностите на напрежението в сериозни граници +200 с предварителна заявка в енергото.
..........и т.н.
Еееех! Завиждам благородно.
пп. Свещите горят ок. 8 часа. Някакъв свеж аромат, като на ароматизатор тип сапунерка.
повишават Т в кухнята ок 0.5 градуса, на отворена врата. На затворена не съм пробвал, но не вярвам две да вдигнат градус. Вероятно ако попритворя.
Не мога да сметна мощността, евентуално ще е по лесно с инфо от нета.
Не зная цена и от къде са- стари запаси от ББ (бившата благоверна). Останала ми е една във вид на калинка и една голяма, в чаша. Калинката я подкарах, а чашата си я пазя за Нова година, да ми сгрее кокалите.
- Празна стая- 100
- Стая с печка- 120, дърва + 100
- Котелно .......по договаряне
- с възможност за пипане +100
- достъп до менюто +200
- промяна стойностите на напрежението в сериозни граници +200 с предварителна заявка в енергото.
..........и т.н.
Еееех! Завиждам благородно.
пп. Свещите горят ок. 8 часа. Някакъв свеж аромат, като на ароматизатор тип сапунерка.
повишават Т в кухнята ок 0.5 градуса, на отворена врата. На затворена не съм пробвал, но не вярвам две да вдигнат градус. Вероятно ако попритворя.
Не мога да сметна мощността, евентуално ще е по лесно с инфо от нета.
Не зная цена и от къде са- стари запаси от ББ (бившата благоверна). Останала ми е една във вид на калинка и една голяма, в чаша. Калинката я подкарах, а чашата си я пазя за Нова година, да ми сгрее кокалите.