[/quote]
naskov, май и ти имаш слабост към четирипътните 

Би ли обяснил каква работа върши в случая?[/quote]
Чак пък слабост. Монтирам ги от време на време. Работата, която ми върши в случая е да осигурява към радиаторите вода с по-ниска температура от изходящата и с по- висока входяща. Това съм искал, това прави

naskov, май и ти имаш слабост към четирипътните

Би ли обяснил каква работа върши в случая?[/quote]
Чак пък слабост. Монтирам ги от време на време. Работата, която ми върши в случая е да осигурява към радиаторите вода с по-ниска температура от изходящата и с по- висока входяща. Това съм искал, това прави
.gif)

Стига смешки , между другото се обадих на Хониуил да спрът производство на четирипътни вентили -те казаха ще видим.
 Стига смешки , между другото се обадих на Хониуил да спрът производство на четирипътни вентили -те казаха ще видим.  Монтажа на този вентил да не го мисля аз въпреки че и аз така мисля - кой ти каза че входящата вода в котела ще е по малка от 60 градуса и кой ти каза че котела ще завира - ела и се любувай на системата как работи .Така плавно си регулира задвижката вентила респективно котела че , нито радиаторите нито котела разбират какво става.Правете каквото искате , ама е по добре да правете каквото трябва - ааа обадете ми се когато системите заработят както трябва .
 Монтажа на този вентил да не го мисля аз въпреки че и аз така мисля - кой ти каза че входящата вода в котела ще е по малка от 60 градуса и кой ти каза че котела ще завира - ела и се любувай на системата как работи .Така плавно си регулира задвижката вентила респективно котела че , нито радиаторите нито котела разбират какво става.Правете каквото искате , ама е по добре да правете каквото трябва - ааа обадете ми се когато системите заработят както трябва .  2в6 аз твоя съвет не го чух - с изискване за осигуряване на връщаща вода над 60 гр и подаване на вода към радиаторите  с  температура съобразена с потребната -без студ и жега в стаите . Ти си .
 2в6 аз твоя съвет не го чух - с изискване за осигуряване на връщаща вода над 60 гр и подаване на вода към радиаторите  с  температура съобразена с потребната -без студ и жега в стаите . Ти си .