• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 33
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
elektra7777 - специалист
нед сеп 30, 2018 7:07 pmfilmatoplo написа:
:) Не вярвах че има човек с телевизор който да не познава ББ :wink: така де -котел вдигнат на кутия .
Е, вече познаваш! Първо съм жена и досега не ми се е налагало за щастие да мисля за котли и т.н., а само да поддържам парно. Но баща ми за съжаление почина и ми се налага сама да се оправям. Парите за нов котел никак не са малко, за съжаление и за отопление изобщо, и не ми се иска да купувам нещо и после да си го бия от главата. Извинете, че има такива непросветени като мен в тази област и се налага да се допитват до други хора... Както и да е, няма смисъл да продължавам. Лека вечер! :razz:
нед сеп 30, 2018 8:25 pmelektra7777 написа:
... Както и да е, няма смисъл да продължавам. Лека вечер! :razz:
Ехо, Иликтричка, ни му са връзвай на Филматори! Той е с още по странно чувство за хумор, готин е, смешен, работлив и женен.
Помага на всички и знае и може много. Уча се от него.
Ако чак толкова си засегната и не ти се пише, можеш да се образоваш, по темата, докато вземеш решение. Точно тук е мястото.
elektra7777 - специалист
нед сеп 30, 2018 8:31 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед сеп 30, 2018 8:25 pmelektra7777 написа:
... Както и да е, няма смисъл да продължавам. Лека вечер! :razz:
Ехо, Иликтричка, ни му са връзвай на Филматори! Той е с още по странно чувство за хумор, готин е, смешен, работлив и женен.
Помага на всички и знае и може много. Уча се от него.
Ако чак толкова си засегната и не ти се пише, можеш да се образоваш, по темата, докато вземеш решение. Точно тук е мястото.
Ще ти кажа аз и на теб, Иликтричка! :lol: Не му се връзвам, но ако имах претенции, че много разбирам, нямаше да искам съвети. На света няма човек, който да разбира от всичко. ;) Не знам, питам си. По-добре да питам, нали за това за тези форуми. А човека щом е начетен-евала! А по отношение на това какво е семейното му положение-не ме интересува. Дай Боже да е щастлив! Форума не е за това да коментираме семейни ли сме. Макар, че няма лошо де, може да си пишем каквото си искаме. Има свобода на словото. Много почнах да се обяснявам. Благодаря обаче и на него, и на теб, и въобще на всички, които се включват по темата!!! Живи и здрави да сме, най-важното, пък който иска да помага, хора сме! ;) :cool:
filmatoplo - майстор
:) Извинявай помислих че питащия е корав чичо дето всичко може ама малко му трябва да го подсетиш и почва с флекса и електрожена :wink: .
elektra7777 - специалист
нед сеп 30, 2018 9:11 pmfilmatoplo написа:
:) Извинявай помислих че питащия е корав чичо дето всичко може ама малко му трябва да го подсетиш и почва с флекса и електрожена :wink: .
Няма проблем. :)
Радвам се, че има начетени хора, които помагат на други. Наистина не разбирам много от котли, а старото ми парно може да протече и не мога да рискувам. Питах на няколки места, където предлагат комбинирани котли на дърва и пелети и всеки ми препоръчва неговата марка. Снощи случайно попаднах във форума и реших да се допитам до хора, които ще ми дадът обективна оценка. Иначе толкова много изчетох вече за котли, марки и т.н., че вече ми омръзна. Ама няма как! Налага се. :rolleyes:
speka_rs - майстор
Колежке я кажи от къде си да може някои да помогне със идеи на място ?
Rumen72 - специалист
нед сеп 30, 2018 9:49 pmspeka_rs написа:
Аидееееее, почна се!!!!
elektra7777 - специалист
От Своге съм, колега. ;)
elektra7777 - специалист
нед сеп 30, 2018 9:53 pmRumen72 написа:
Аидееееее, почна се!!!!
Кое се почна, че не разбрах?! :lol:
gnt69 - майстор
нед сеп 30, 2018 10:01 pmelektra7777 написа:
Каза им че си от Своге и се изпокриха.
Мислила ли си за камина на етажа, да не топлиш мазата. И друго да питам целодневно отопление или само сутрин и вечер. :partyman:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 33

Тема "Съвет за котел дърва,въглища/пелети слънчогледови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: