то че тази зима ще я караш така то е ясно
а дали ще ти стигнат радиаторите като мощност слет разместването им можеш да си ги сметнеш и сам 60-65вата на кубик и готово
и май най разумно ще е със радиаторите както са си сега просто махни едната секция от котела или някой който разбира да ти я махне поне така мисля аз
е ако искаш да се вкарваш в някакви филми или в разходи с слагането на буфери , помпи, вентили и др.(не че няма да стане и с тях но) то си е твоя работа
просто си пресметни за колко време ще си въстановиш инвестицията от 1300-1400лв ако разходът ти падне с 1/3 (примерно) е успех в размислите 
Ок разбрах ви.С буферен съд няма да е със сигурност защото нямам място за него.С котела също ще видя какво ще правя.Но честно казано предпочитам да го продам и да си тарся по малък,защото с това разглобяване и сглобяване не знам какъв ще е крайния резултат.
Абе всъщност направо го обявявам за продаване естествено след като изтикам зимата де.Така че 4е ако някой от вас занимаващите се с парно реши че може да го вкара в някоя инсталация на някой клиент-насреща съм.
А сега другото което искам да ви попитам след доста ровене из интернет стигнах до извода 4е тези стойности които сам написал като параметри на моите радиатори са за работна температура (90-70-20),но никъде не намерих информация с колко се занижава мощността на радиаторите при работна температура в системата от 60*.Та въпроса ми е според вас ако наистина поддържам такава работна температура в системата 60*(независимо дали ще е с този котел или с някой друг по малък)радиаторите с които съм сега без да съм им разменял местата както писах по горе,ще бъдат ли достатъчно мощни за да се топлят стаите,или при тази работна температура вече ще идват слабички.Защото вие казвате че мощностите на радиаторите са завишени почти двойно,но предполагам сте имали предвид тази работна температура (90-70),т.е. максималната мощност която могат да отдават те.Но все пак системата може да работи както на 60* така и на 90*Випроса е ако моята работи на 60* дали ще ми е топло в къщи.