filmatoplo написа:Да,на мене го даде. Работи много добре с СК , серпентината на камината и двата бойлера. За сега всичко се превключва ръчно ,но с тенденция като събера чарколаците да стане автоматично. Е,без паленето на камината ,разбира сеБлагодяра колега ,ползвал съм и такива контролери RESOL .DE даже 1 беше ми останал и го дадох на колега от форума .Схемата не е точно като моята , аз съм с 1 серпентина , но виждам че схвана логиката ,която не е кой знае каколко сложна , камоли да се съмняваш в мен .Но виждаш как си е тръпка да се разисква такова нещо и хора като теб да покажат схеми и контролери , сега някой ще се възползва при нужда благодаря
. килиента не иска да дава мн пари , дори искаше и горелката да е по малък клас , но за това аз поне нямаше да направя компромис .
Вие пък се вижда, че от 2011 насам не сте намерили повече от 18 повода да кажете нещо градивно или да помогнете на някого... Да, наистина - кой сте?Явно съм човек,който работи тази работа и то доста активно и честно казано нямам толкова свободно време
да обяснявам на тоя и оня неща с които си изкарвам хляба.А идеята ми да се учим на автоматизация от форуми се отнасия за хора които работят тази работа,а не за непрофесионалисти като вас alx359.Разбира се за вас е добре дошло
някой да ви обяснява всичко надълго и на широко и съответно да спестите някой лев,като по този начин не прибягвате до услугите на професионални фирми за отопление с квалифициран персонал.