Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Не разбрах - рано ли ви е още за по едно питие ,или пишете след него :wink: Те главите вече монтирани - :)
bmahob - майстор
filmatoplo написа:
:) Точно .
ok
filmatoplo написа:
Не разбрах - рано ли ви е още за по едно питие ,или пишете след него :wink: Те главите вече монтирани - :)
Тъй де, едното от двете е. Егаси Форнарата. Мойте пердашат на 75%, трипътния подава 30 градуса, навън са 21, ши изпия ощи ино на тираската, чи вечи чак догодина.
bmahob - майстор
Като каза само трипътен остана да монтирам, че сега повече от 42гр не връща в камината
bmahob написа:
Като каза само трипътен остана да монтирам, че сега повече от 42гр не връща в камината
Споменатия от мен трипътен е с друго предназначение- на големия кръг е, за радиаторите, но ако нямаш на камината, с пряко действие, ще ти е от полза. Ако решиш да монтираш, слагай на 50 градуса.
Su-37 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Тъй де, едното от двете е. Егаси Форнарата. Мойте пердашат на 75%, трипътния подава 30 градуса, навън са 21, ши изпия ощи ино на тираската, чи вечи чак догодина.
Кво топлиш па ти при 21 навън :drinkers: При мен е 12, почва да вали и духа здраво. Трипътния не знам какво подава, но къпем бебето и радиаторът е врял.
Su-37 написа:
Трифон П.Трифонов написа:
... трипътния подава 30 градуса, навън са 21, ши изпия ощи ино на тираската, чи вечи чак догодина.
Кво топлиш па ти при 21 навън :drinkers: При мен е 12, почва да вали и духа здраво. Трипътния не знам какво подава, но къпем бебето и радиаторът е врял.
Топля се еквитермично, контролер определя кво да подава трипътния, а чашката е бонус.
Бебето го къпах преди 25, сега само сипвам пелети и изхвърлям пепеляк.
Su-37 - специалист
bmahob написа:
...Не съм палил сиистемата че днес е топло
Пали ли я? Ше го бъде ли с тия глАви?
bmahob - майстор
Днес по късно че съм по задачи, ама дано отворят до край че жената шъ ма бий
bmahob - майстор
НЕ съм имал време да пиша, мисля че като ги преинсталирах :-D работят коректно... Резултата... сам разбрах за градусите 4 степене е 25гр, 5мисля че към 28/все още недостигнати :-D , 3та предполагам към 20гр. Като следя Т датчика на камината мисля че работят коректно спрямо Т му. Обаче на жената 20-23гр ги счита за студ :? :? :toimonster: В дневната съм настрои на единият радиатор едно деление над 4/демек 26гр, другиа по далечния от камината 27гр/средата м/у и 5/ В коридора ми е на една черта преди4, в спалнята на 4 /тук не стига да го гаси , в банята отворен на макс :-D , гардеробната няма/но там крана ми е отворен само половин оборот и грее за световно :-D . Камината работи основно на 2 степен, като доста пъти влиза в модулация/или първа степен/ дал съм да гони 61гр на водата мисля че има ефект, но пак имам не малки термозагуби, външната изолация помага , но докато не си уплътня таваните май ще е страдание......... за джоба

Тема "Мнение за термовинтили и глави FORNARA" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: