Не разбрах - рано ли ви е още за по едно питие ,или пишете след него
Те главите вече монтирани - 

filmatoplo написа:Не разбрах - рано ли ви е още за по едно питие ,или пишете след негоТъй де, едното от двете е. Егаси Форнарата. Мойте пердашат на 75%, трипътния подава 30 градуса, навън са 21, ши изпия ощи ино на тираската, чи вечи чак догодина.Те главите вече монтирани -
bmahob написа:Като каза само трипътен остана да монтирам, че сега повече от 42гр не връща в каминатаСпоменатия от мен трипътен е с друго предназначение- на големия кръг е, за радиаторите, но ако нямаш на камината, с пряко действие, ще ти е от полза. Ако решиш да монтираш, слагай на 50 градуса.
Трифон П.Трифонов написа:Тъй де, едното от двете е. Егаси Форнарата. Мойте пердашат на 75%, трипътния подава 30 градуса, навън са 21, ши изпия ощи ино на тираската, чи вечи чак догодина.Кво топлиш па ти при 21 навън
Su-37 написа:Топля се еквитермично, контролер определя кво да подава трипътния, а чашката е бонус.Трифон П.Трифонов написа:... трипътния подава 30 градуса, навън са 21, ши изпия ощи ино на тираската, чи вечи чак догодина.Кво топлиш па ти при 21 навънПри мен е 12, почва да вали и духа здраво. Трипътния не знам какво подава, но къпем бебето и радиаторът е врял.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: