Продължение на предишният пост. Ограничен съм само от 5 бр. снимки.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
andro440 написа:Шопе ,всичко кефи ,само не разбрах ,защо са ти толкова мн клингиритови гарнитури ? аз секциите ги сглобявам с два вида силикон -а конусните втулки ги намацвам с автоемайл лак. И тази тънката шпилка от макарата -никак не вдъхва доверие -това само е мое лично мнение ,аз използвам подобна ,но ФИ-30 мм.
шоп написа:, гарнитури имам стотици нанизани на една тел. Да има
![]()
Слагам по една горе и по една долу между две ребра, уплътнението си е уплътнение, силикона си е силикон. Най- добре според мен е комбинирането им.
шоп написа: Инсталатори и дистрибутори сигурно няма да одобрят нещата. То не е и нужно да ги одобряват.Така е, не е нужно да одобряваме нещата, които човек сам си прави, но споделени в нета, грешките започват да се копират и затова е нужно да се коригират навреме. На много места съм виждал при подвързване на бойлер с мека връзка да се навива тефлон под холендровата гайка. Като попитам " кой и защо е навивал тефлона", обикновено се отговаря гордо "аз - да има". Демек той майстора спестил от тефлон, ама като си заминал, клиентът развил гайката и поправил "грешката"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: