чет яну 17, 2019 1:52 pmnelim написа:Апартамент в Казанлък на 1 етаж (панелка)чет яну 17, 2019 12:12 pmТрифон П.Трифонов написа:И къде се намира.. аз взех голямата за гр. Пловдив и съм я намалил супер много, даже сега в студеното време ми идва мощна, никога не ми се е налагало да я ползвам на последна степен и със заводските параметри. Просто климата в Пловдив е мекср яну 16, 2019 8:20 pmDesislav555 написа: Здравейте! Като бъдещ собственик на камина еко спар искам да попитам за съвет.Коя точно камина ще ми е необходима (алба b18 или минима b 12)за 4 стай + баня с общо 55 глидери на 50см. бойлер 80л и един вентилаторен конвектор около 6кв.Малката.
Ще ви бъда много благодаре за информация.
Все пак, апартамент ли е, къща, колко квадратни /кубически/ метра е жилището, има ли топлоизолация?
Не знам дали с по-малката щеше да имам по-малък минимален разход, който определя разхода в голяма част от времето, вероятно да.
Около 80квт и 180-90кбм(3 стай по 12-13 квт,коридор около 10,баня с бойлер 80л и хол 20 квт)Сменена дограма и картон на две от стаи те с вата,външна изолация на двете северни стай 8см.