Я направо кажи какво си решил, за да кажем дружно ДА и да се приключва спама! Няма смисъл да продължаваме да ти решаваме ТЕСТА и да налучкваме правилните отговори, които предварително си избрал. Така или иначе игнорираш отговори, които вече не са заложени в теста 
Стиви написа:Я направо кажи какво си решил, за да кажем дружно ДА и да се приключва спама! Няма смисъл да продължаваме да ти решаваме ТЕСТА и да налучкваме правилните отговори, които предварително си избрал. Така или иначе игнорираш отговори, които вече не са заложени в тестаСпам е защото в повечето постове,не се казва нищо друго освен упреци и според мен безмислени изказвания!Аз съм се спрял на вариант,който съм описал в първият си пост-не съм питал вакуумни или селективни...нали?!Написах:
-СънСистемс или Хелис (като тук питах 20 или 25 тръби защото те предлагат такъв вариант,при СънСистемс са 20 и 30)
-помпената група отпада,ще бъде помпа+нужните чаркалаци
-за Материала на вакуумните тръби при SunSystem е SU-SS-ALN/AIN а при Helis AL-SS-CU каква е разликата и по-добрия вариянт?
-и питах за мнение на 3-те вида бойлери,на който съм се спрял....
ТОВА Е!
Сега за последно,ако някой ми каже какво означава температура на флуида при Хелис тя е 95,при други колектори е доста по-висока,какво означава това?
-Температура на стагнация вече съм на ясно какво е - Благодаря ivanovbg !