Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:wink: На прав път си ,само не търси включване на помпата под 55 градуса :wink: .
bibobore - специалист
пет окт 02, 2020 2:02 pmfilmatoplo написа:
:wink: На прав път си ,само не търси включване на помпата под 55 градуса :wink: .
Точно обратното. Стори ми се, че инсталатора я промени на 50 градуса и затова искам да проверя дали съм видял правилно. Може и на мен така да ми се е сторило. Благодаря за отговора.
filmatoplo - майстор
В най новата версия -настройката на помпата не може под 55 гр така е направено заводско ,но не е изключено и да ти се падне управление което още може да настройваш под 55 гр ,не съм сигурен до 40 беше.
pi6ligara - специалист
При мен в сряда инсталатора идва за годишна профилактика и да завери гаранцията за втората година, но не е пипал софтуера и помпата си включва на 48°. При мен зимата водата е на не повече от 55°,при тази температура в стаите е 26,27° и нямам нужда от по топла вода. Добре, че не са ми пипали софта, че щях да съм прецакан.
LazarGanev - "Велик майстор"
пет окт 02, 2020 5:23 pmpi6ligara написа:
При мен в сряда инсталатора идва за годишна профилактика и да завери гаранцията за втората година, но не е пипал софтуера и помпата си включва на 48°. При мен зимата водата е на не повече от 55°,при тази температура в стаите е 26,27° и нямам нужда от по топла вода. Добре, че не са ми пипали софта, че щях да съм прецакан.
Така е, тия инсталатори се съюзяват с Грейко и гледат как да прецакат потребителите
pi6ligara - специалист
пет окт 02, 2020 5:30 pmLazarGanev написа:
Така е, тия инсталатори се съюзяват с Грейко и гледат как да прецакат потребителите
По принцип съм фен на технологиите и ъпдейтите, смятам че щом има някакъв ъпдейт, значи нещо е подобрено, но не разбирам защо трябва да се ограничава избора на температура. :?
пет окт 02, 2020 7:25 pmpi6ligara написа:
пет окт 02, 2020 5:30 pmLazarGanev написа:
По принцип съм фен на технологиите и ъпдейтите, смятам че щом има някакъв ъпдейт, значи нещо е подобрено, но не разбирам защо трябва да се ограничава избора на температура. :?
Вярно, подобрено е- не дава възможност много да влошиш нещата.
pi6ligara - специалист
Аз не смятам че е някаква супер сложна техника, печка е, а и щом си работи без грешка не я пипам. Така я е настроил инсталатора и не съм я пипал. Макс темп. 55,помпата се включва на 48 и толкоз. Изгорил съм 3700кг без проблеми, защо да пипаш нещо, което си работи? :-D
slaviyakov - специалист
Малко модернизация и при мен :supz:

Прикачен файл

received_459010941725029.jpeg
received_459010941725029.jpeg (37.95 KиБ) Видяна 1091 пъти

Прикачен файл

received_267387917748849.jpeg
received_267387917748849.jpeg (38.89 KиБ) Видяна 1091 пъти

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: