Ако бях само аз със стаен термостат да ми дадеш съвет -пък аз да си взема бележка
 Ако бях само аз със стаен термостат да ми дадеш съвет -пък аз да си взема бележка   -милиони са инсталациите с този контрол , за термоглавите съм съгласен -ползвам ги на почти всички новоизграждащи се пелетни инсталации
 -милиони са инсталациите с този контрол , за термоглавите съм съгласен -ползвам ги на почти всички новоизграждащи се пелетни инсталации   .Нали ти казах че и торча ми харесва
 .Нали ти казах че и торча ми харесва   , бих се радвал ако някой ми прати подробна информация за работата му на мейл -filmatoplo@abv.bg
 , бих се радвал ако някой ми прати подробна информация за работата му на мейл -filmatoplo@abv.bg
 Ето една графика от днес...
 Ето една графика от днес....gif)
 , това какво доказва -че Грейко не може ли да затопли бойлера , не разбрах каква ще бъде разликата .Не знам какви инсталации сте пускали , има направени много БГВ зареждащи по хотелите с литражи и топлочерпане от по 3000 литра на денонощие , та имам поглед върху това като възможности и разход .
 , това какво доказва -че Грейко не може ли да затопли бойлера , не разбрах каква ще бъде разликата .Не знам какви инсталации сте пускали , има направени много БГВ зареждащи по хотелите с литражи и топлочерпане от по 3000 литра на денонощие , та имам поглед върху това като възможности и разход .