• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 65
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
boretobobo написа:
filmatoplo написа:
Да не става монолог -ама котела и горелката ми дойдоха :) ,утре почивка и после ще го мятаме :wink: .Като го монтирам ще пиша как работи всичко , е ще питам и вас за някой неща около горелката ако се запъна с този модел . :-D
Дълга и икономична да е работата на котела и горелката и със здраве да ги ползваш :wink:
Не е добра идея да прочетеш последния пост и да цвъкаш веднага мнение :wink:
filmatoplo - майстор
Ко :? Не :wink: http://www.youtube.com/watch?v=zsaQQ7BhoSg Това за майтап :wink: .Ако някой има такъв котел или горелка да споделя .
filmatoplo - майстор
Днес разгледах котела , предната камера за гориво е доста голяма и по удобна от Дакон :wink: , топлообменника е вертикален тръбен и удобен за чистене :wink: .Само не знам при монтаж на горелката -скарата остава или трябва да се маха :? .
Strahil - специалист
filmatoplo написа:
Днес разгледах котела , предната камера за гориво е доста голяма и по удобна от Дакон :wink: , топлообменника е вертикален тръбен и удобен за чистене :wink: .Само не знам при монтаж на горелката -скарата остава или трябва да се маха :? .

Като работи на пелети ,трябва да вдигнеш предната скара ,че инак има опастност да изгори от пелетната горелка и трябва да завъртиш пепелника със скосената част на вън/ ще се ориентираш защо :) :drinkers:
filmatoplo - майстор
Утре ще действам по котела :) , ще му поставям горелката , ще му разучавам копчетата :wink: .
tokbatak - специалист
LazarGanev написа:
Горелката е ератовска, но с друг капак и друго управление - също е модулиращо, управлява и помпата.
Странно! Кое е ератовското тогава?
LazarGanev - "Велик майстор"
tokbatak написа:
Странно! Кое е ератовското тогава?
:-D Всичко, просто е с променен фейс :wink:
tokbatak - специалист
Ами така кажете. Изразявайте се правилно. Хората остават с впечатление че само вентилатора е ератовски - останалото било друго.
filmatoplo - майстор
Страхиле здравей :) , разгледах котела тоест вече го сглобявам , намерих в комплекта една букса която си е подготвена с мост , и я включих там където пише стаен термостат при ел изходите на котела , само не знам има ли подготвено место на котела за термосензора :? който ще мери водата в котела.Идва ми на акъла :? да търся къде влиза патрона на фабричния термометър , но не знам под кой капак е :) .
Strahil - специалист
filmatoplo написа:
Страхиле здравей :) , разгледах котела тоест вече го сглобявам , намерих в комплекта една букса която си е подготвена с мост , и я включих там където пише стаен термостат при ел изходите на котела , само не знам има ли подготвено место на котела за термосензора :? който ще мери водата в котела.Идва ми на акъла :? да търся къде влиза патрона на фабричния термометър , но не знам под кой капак е :) .

Филме на 37 страница у паспорта се крие отговора на въпроса ти :finga:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 65

Тема "пелетен котел Bisolid SAVER C" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: