• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз ти казах, ама ти... :)
Фитилчо - майстор
Търсиме спукано Симе, Ганев :razz: Ако чуеш нещо, свиркай, нали си от занаята :drinkers:
filmatoplo - майстор
filmatoplo написа:
=D> Браво Ганев , нагледно показано , че иначе е трудно за обяснение :wink: .Видя ли сега какво направи -вдигна цената на тези котли .
Да не бях ви предопредил , че цената ще литне , ами ние не седим мирно ами правим невъзможни неща които вдигат цената на тези котли . :lol:
n.ganev - майстор
:lol: При нас ако се чуе за такова нещо лешоядите от двете леярни вече са ми го продали във вид на плочи за Симета и Виадруси Баси. Писали сме едновременно с Филма. Става въпрос за спукан котел. Що се отнася за цената - вече никой не иска да си продава чугунката закупена преди 2-3 години.
Фитилчо - майстор
Все някой ще се излъже ебаси и да си сложи пелетник :-D
Търся значи със спукана задна секция...
АКо ми изпаднат 4 глидера ще ги набухам всичките :lol: Тва ще стане ебаси туча :lol:

Тук е момента да попитам спецовете, какъв топлоустойчив силикон обичате да ползвате? Цена/качество и тнт... ,че ще ми трябва бая количество :?
filmatoplo - майстор
:) Нали се разбра че твоята 5 ца ти стига доволно , ако я вдигнеш на кутия с горелката Грейко под котела . :wink: кеф ти пелети , кеф ти дърва .Парите за секциите ги прибави към изолиране , дограма или термоглави по радиаторите :wink: .
n.ganev - майстор
+10. Да не говорим, че снощи в 22часа собственика на Симето от снимките прегръщаше и целуваше димоотвода на котлето / като Филма :lol: :lol: :lol: / след 4 часа работа на котела на 68гр. при топлите проби.
Фитилчо - майстор
Значи, за да няма повече обърквания, аз имам Sime SOlida 3 :)

Днес си мислех за термо главите, докато те четях, защото пише, че и системата(тръбите) трябва да са пригодени за това.
В момента съм със щтрангове 2 цола и 3/4 към радиаторите... метални тръби заварени и с холендри към радиотарите на изходящата и с кранове на входящата..

Могат ли да се поставят термо глави при това положение..

За изолацията си прав.

Гледах, че съчетанието на Ганев от снимките е с 5 глидера, затова се напъвам за още глидери. Все пак имам 12 отоплителни точки към момента и предстои 60 кв/м подово + 350 литра БГВ :?
n.ganev - майстор
При желание, инат и постоянство - всичко може :)
n.ganev - майстор
Фитилчо, Не си връзвай здрав пръст! Така казваме по нашия край.
Шопе, това за диска е абсолютно точно защото преди 20 години работех в единсственият завод / който вече не съществува / в който се произвеждаще Вит магнитопровод, а съм син на Даскал по Леяроковачество - Много добре си уловил момента =D> .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Тема "Поставяне на пелетна горелка на чугунен котел Sime" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: