Ако чуеш нещо, свиркай, нали си от занаята
  Ако чуеш нещо, свиркай, нали си от занаята  
filmatoplo написа:Да не бях ви предопредил , че цената ще литне , ами ние не седим мирно ами правим невъзможни неща които вдигат цената на тези котли .Браво Ганев , нагледно показано , че иначе е трудно за обяснение
.Видя ли сега какво направи -вдигна цената на тези котли .

При нас ако се чуе за такова нещо лешоядите от двете леярни вече са ми го продали във вид на плочи за Симета и Виадруси Баси. Писали сме едновременно с Филма. Става въпрос за спукан котел. Що се отнася за цената - вече никой не иска да си продава чугунката закупена преди 2-3 години.
  При нас ако се чуе за такова нещо лешоядите от двете леярни вече са ми го продали във вид на плочи за Симета и Виадруси Баси. Писали сме едновременно с Филма. Става въпрос за спукан котел. Що се отнася за цената - вече никой не иска да си продава чугунката закупена преди 2-3 години. 
  Тва ще стане ебаси туча
  Тва ще стане ебаси туча  

Нали се разбра че твоята 5 ца ти стига доволно , ако я вдигнеш на кутия с горелката Грейко под котела .
 Нали се разбра че твоята 5 ца ти стига доволно , ако я вдигнеш на кутия с горелката Грейко под котела .  кеф ти пелети , кеф ти дърва .Парите за секциите ги прибави към изолиране , дограма или термоглави по радиаторите
 кеф ти пелети , кеф ти дърва .Парите за секциите ги прибави към изолиране , дограма или термоглави по радиаторите   .
 . 

.
 .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: