пон ное 07, 2022 8:19 pmЦецоИванов написа:Колега как се държи камината със слънчогледовите. Подкара ли я,дай малко инфопон ное 07, 2022 11:48 amsilent написа: Увеличи подаването и намали въздуха, за съжаление не помня точно кои параметри бяха ...а и ми гръмна компа с настройките и трябва да ровя някъде из архивните дискове. Надявам се някой колега да каже кои са...но не очаквай готови настройки. Едва ли има някой друг който да си е причинил мъката да гори слънчоглед в тази камина. Горил съм пелети с лошо качество и знам какъв ужас е и след това за слънчоглед дори и не съм и помислял. При всички случаи по всяка вероятност ще имаш нетабилна работа гаснене и със сигурност много чистене.Здравейте,
Вярно че слънчогледовите пелети са по евтини но защо си се набутал с тях при положение че не можеш сам да си правиш настройките.
Проблема се реши(нямаше общо с настройките или почистването).Сега остава да я пусна и да я настроя фино.Никога не бях дори отключвал менюто за настройки,защото не е имало нужда.А от това което,пише в тези 300+ страници може да се сглоби още едно ръководствоВече след като знам кое какво е съм доста по-спокоен.след няколко чувала ще кача снимка да видим дали наистина е толкова зле на слънчоглед...