Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, от 6 години ползвам камина Ecospar Alba B. Днес забелязах че на горивната камера вътре, страничните ламарини в долната част където е билизо до пламъка се лющят и са като прегорели. Въпроса ми е нормално ли е това и възможно ли да прегорят толкова, че да се пробие водната риза? Някой знае ли колко са дебели ламарините на водната риза?

Поздрави и благодаря!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб ное 25, 2023 3:24 pmnikesg написа:
Здравейте, от 6 години ползвам камина Ecospar Alba B. Днес забелязах че на горивната камера вътре, страничните ламарини в долната част където е билизо до пламъка се лющят и са като прегорели. Въпроса ми е нормално ли е това и възможно ли да прегорят толкова, че да се пробие водната риза? Някой знае ли колко са дебели ламарините на водната риза?

Поздрави и благодаря!
https://ecospar.bg/product-details/alba ... -carosel-2
Не виждам да пише дебелината на ламарините.
съб ное 25, 2023 3:33 pmn_a написа:

Поздрави и благодаря!
https://ecospar.bg/product-details/alba ... -carosel-2
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб ное 25, 2023 3:44 pmnikesg написа:
Не виждам да пише дебелината на ламарините.
Пише да пишеш на ЕкоСпар въпроса си

Поздрави и благодаря!
Все някога това ще се случи.
Провери, като изстържеш с шпатула, да не би да е нагар!
silent - майстор
Пичууе...един бърз въпрос. Каква е батерията която пази паметта на контролера на тази камина. Предполагам е на платката.
Като спре тока не си помни часовника. Отделно ми мига гайчния ключ на дявола. Предполагам заради това, защото иначе камината си работи нормално. Мързеливо е питането ма искам да съм подготвен предварително защото ми е труден достъпа до капаците и трябва да преместя половината къща отделно всичкото настройки и менюали останаха в умрелия ми лаптоп а честно казано почти нищо не помня. В краен случай ще вадя харда и ще се моля да не се е споминал.
Krasi_S - специалист
Пишат, че е CR2032...
Обаче е в "държач" с крачета и се запоява на платката.
Преди това спихналата трябва да се разпои.
viewtopic.php?f=10&t=55467&p=1144697&hi ... F#p1144695
silent - майстор
Мерси деба и смотаняците толкоз бе са могли да запоят един цокъл за някаква батерия. Що да е лесно като трябва да е трудно.
Сега трябва да отварям да гледам какво да купя. и една седмица всичко с краката нагове.
ср ное 29, 2023 1:29 pmsilent написа:
Мерси деба и смотаняците толкоз бе са могли да запоят един цокъл за някаква батерия. Що да е лесно като трябва да е трудно.
Сега трябва да отварям да гледам какво да купя. и една седмица всичко с краката нагове.
Нищо де, не му се ядосвай, ами първо виж, та тогава до магазина или поръчка!
На колко години е. Моята е от 12.2015г. Не се изключва никога от захранването на UPS.
На бойлера държа над 15г., но е изключван от захранването инцидентно и за кратко.

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: