Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср окт 23, 2024 11:22 pmivanovbg написа:
......
Ако имате въпроси питайте.
Относно "обикновеното реле"....
viewtopic.php?t=49779&start=980#p1048188

Преди шест години, "децата" си купиха BBOIL RF, инсталираха го на EcoSpar ALBA В 18.
Щракат си я от телефона час преди да си тръгнат от София за Перник. Много удобно.

Доста време минало когато сме обсъждалитези проблеми!
viewtopic.php?f=10&t=63021&hilit=%D0%B8 ... 80#p997632
Цялата тема е по Тази тема. На последната страница
viewtopic.php?f=10&t=63021&p=1000213&hi ... 0#p1000000
е най интересно, понеже се борихме с бъгаво устройство. След като беше сменено, нещата си дойдоха на място.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет окт 24, 2024 7:39 am, променено общо 1 път.
sispol - напреднал
Да смятам ли, че термостата който предложих в предния пост е подходящ за тази камина? Или има по добър или надежден? И от кой пар се настройваше да взема сигнал от термостата а не от вградения сензор?
Пар.76. Прегледай конфигурациите и си харесай!
1- с вграден.
2- външен.
ivanovbg - майстор
чет окт 24, 2024 7:34 amsispol написа:
Да смятам ли, че термостата който предложих в предния пост е подходящ за тази камина? Или има по добър или надежден? И от кой пар се настройваше да взема сигнал от термостата а не от вградения сензор?
Всеки който ти покрива изискванията по употребата става. Конкретно този ми се струва ненужно скъп. Надеждността е относителна.
sispol - напреднал
Благодаря на всички. Като се прибера в БГ ще пробвам да го сложа сам това чудо. Лек ден.
ivoka86 - помощник
Здравейте някой ползва ли това котле https://www.olx.bg/d/ad/peletna-kamina- ... 98bMS.html и заслужава ли си да се вземе на тази цена.
silent - майстор
Това котел е като онава камина с малко стъкълце вместо голям джам.
вт окт 29, 2024 2:03 pmsilent написа:
А заслужава ли си?
silent - майстор
вт окт 29, 2024 2:43 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт окт 29, 2024 2:03 pmsilent написа:
А заслужава ли си?
Откъде да знам за него дали си заслужава. За мен не си заслужава защото си имам. Това са мега тъпи въпроси. Отваряш търсиш гледаш цени и четеш отзиви кое е читаво по принцип и кое не. За камините Еко спар има много писано за котлето едва ли, затова му написах че реално е едно и също.
Прикачен файл:
Screenshot_20241021_172812_Messenger.jpg
Здравейте виждам че доста от вас са много наясно с нещата за което поздравления имам 27 кв котел екоспар мъча се от 2 месеца няма настройване моля за помощ 160 кв апартамент във 3те спални със термоглави Калефи и стаен термостат пали гаси като стигне зададената температура но гледам в коментарите че не е много добре да пали и гасне а просто да модолира моля за помощ.Също така ми дава голям разход за 24 часа около 55 кг пелети 24 градуса зададени моля за някакви параметри

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: