вт ное 10, 2020 9:06 pmТрифон П.Трифонов написа: Тонка, чеки малко де!Хм... Това със средата и края на април го нямаше кат писах

вт ное 10, 2020 9:06 pmТрифон П.Трифонов написа: Тонка, чеки малко де!Хм... Това със средата и края на април го нямаше кат писах
вт ное 10, 2020 9:40 pmMcl написа:„Лека нощ отдавна мина“, слагай щерката да спи!
вт ное 10, 2020 9:49 pmТрифон П.Трифонов написа:Тогава утре ще пусна да видя какво се случва. Има ли шанс да изгоря помпата ,или просто няма да смогва да завърта водата.вт ное 10, 2020 9:40 pmMcl написа:„Лека нощ отдавна мина“, слагай щерката да спи!
Имам предвид, че нямаш нужда от допълнителна помпа.
Ако въобще има нужда да се осигури по сериозен дебит, то подходът е да се замени съществуващата.
Попитах те дали знаеш параметрите на твоята, като същевременно имам наблюдения, че в повечето камини се вграждат "сериозни" помпички.
Предполагам, че твоята е 25/60, като дори и 25/40 би се справила.
Тонка, допълних го, понеже ми отне 30 секунди да посмятам.
Дори и така, това е само предположение, понеже ден с ден не си прилича, а...
вт ное 10, 2020 11:16 pmТрифон П.Трифонов написа:Ами всичко ми е готово, само остава да отворя крана и да допълня системата и да обезвъздуша.вт ное 10, 2020 9:55 pmMcl написа: Тогава утре ще пусна да видя какво се случва. Има ли шанс да изгоря помпата ,или просто няма да смогва да завърта водата.Нямаш шанс да "изгориш" помпата.
Не разбирам как смяташ да я тестваш, но това няма значение.
ср ное 11, 2020 7:56 amfilmatoplo написа:Вярно е това, но при мен инсталатора предложи 16 киловатова. И когато не си в час с нещата стават тези грешки.Не слушат за мощностите ,гледам вчера една 25ца как сладко си работи на 1ва -6 киловата ,и в поддържане - 4 киловата
.
ср ное 11, 2020 11:51 ambibobore написа:Димни газове 75 градуса!!! Много бе!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: