чет ное 12, 2020 9:09 pmslaviyakov написа: Ужс, ужс! А си и инсталатор до колкото разбирамНищо не си разбрал. Не съм инсталатор.![]()
чет ное 12, 2020 9:22 pmТрифон П.Трифонов написа:При тази програма която ползваш за мониторинг и контрол на горелката може и да е така, но тук при камината логиката ти куца и се вижда с просто окочет ное 12, 2020 9:09 pmslaviyakov написа: Ужс, ужс! А си и инсталатор до колкото разбирамНищо не си разбрал. Не съм инсталатор.![]()
Изхождам само от собственият си опит с горелка и програмата за контрол и мониторинг на Натурела.
Правя си някаква аналогия, която може и да е грешна, макар че....защо точно 3 цвята, по подобие на програмата за горелката?!
Дори и да греша, с цветчетата, "ужасът" не е от такова значение, колкото го представяш, а е само в твоята уста.
Не мога да покажа логовете от програмата, понеже не я ползвам повече от 2 години. Сега си мажа по телефона.
Тонка, е как да нямат общо с консумацията? Даже е показана по часове графично и е сумирана долу.
чет ное 12, 2020 9:28 pmslaviyakov написа:Да, така е. Сложих цаките и видях, че цветчетата са за красота и контраст, инак стълбчетата щяха да са с различна височина.
При тази програма която ползваш за мониторинг и контрол на горелката може и да е така, но тук при камината логиката ти куца и се вижда с просто око
чет ное 12, 2020 9:22 pmТрифон П.Трифонов написа:Имах предвид, че цветовете нямат нищо общо с консумацията. Ама от ли ти се обяснявам? И аз кат теб отдавна си мажа по телефоначет ное 12, 2020 9:09 pmslaviyakov написа: Ужс, ужс! А си и инсталатор до колкото разбирамНищо не си разбрал. Сега си мажа по телефона.![]()
Тонка, е как да нямат общо с консумацията? Даже е показана по часове графично и е сумирана долу.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: