Преди спора да продължи ,малко повече информация,която предполагам ,ще бъде интересна за всички.

mir4oto написа:Само на мен ли ми се струва, че превода с гугъл, е като писането на маймуница?![]()
fox_vt написа:Значи ако хвърлям в обикновен котел с лопатата пелети то мога да го нарека пелетен котел лиЕ добре де - Всички искат да те видят с лопата в ръка и да се хвалиш. Ти ли продаваш Торча? Не, че нещо ама да си взема един да видя нагледно как се справя
Radoslaw написа:Точно затова Грейко тежи 250кг без горелката, а не разчита да компенсира малка топлообменна площ с тънки стени
котел с дебелина по малка от 5 мм,не може и да припари на европейския пазар
fox_vt написа:А газ анализатора знае ли за загубите през корпуса на котела и горелката знае таратанциА газанализатора знае ли ка гориш дръва и кимур колко са загубите през корпуса на горелката и к'ва е таа горелка аджеба? Ама тоа уред си чете и това - За дръвата и кимура де.
fox_vt написа:Ганев нещо много си подпалилХайде там вие по болярско малко по-кротко, че много се подпалихте..Ти като си купил газанализатор и сега какво стана гуру на тази тема ли.Я ми кажи ти че лазар няма да ми отговори как влияе топлообменника върху това какви емисии ще излязат през комина.Това да вадиш разпечатка без да знаеш кое как го остави.Относно Торч не продавам, не произвеждам и никъде не е записано че се произвежда за европа.Ти за гаранция чувал ли си? Колко години е еднотонния грейко гаранцията му 10,20,100 години.За една кола от 50к лева и дават 5 (пет) години гаранция, ти котел за 3к лева колко искаш да издържи.
ПП не давай много газ на котела си, че да не изгорят шипките в тавичката, че чудото на техниката ти газанализатора ти ще се смее.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: