Няма страшно , понеже не съм пред твоята горелка да и прегледам настройките , ще гадая малко , може по време на умуването да напиша някоя глупост но бързо ще игнорираме после това като открием кое не наред -по скоро кое трябва да се пипне по настройките
.Първо да ми кажеш в режим Аuто къде имаш отметка ,и в Addons Aktivation .прегледай този датчик за температурата в корпуса от белязан на клемореда с RB къде седи -да не се допира до нещо топло (започнаха глупостите но провери всичко)
.Ако ползваш включване на радиаторната помпа през горелката провери дали Set temperature е по високо от CH Setup .
В Addons Activation e отметнат CH pump и thermostat.Вътрешния датчик за BB Alarm, който е монтиран на тръбата си е наред, не се опира никъде, тръбата беше студена.Всичко по опроводяването вътре и другите работи е наред.В режим AUTO е отметната CH pump.
Да, използвам горелката да ми включва помпата, CH pump е на 38оС, SET Temp Range e от 35оС до 75оС.Настроената работна температура на котела е 46оС.