Еди като писах на фирмата тия модели + още няколко ми предложиха ама не казаха, че са на 100В, карай аз вече си зех решение и то е Дайкин
след няколко месеца 

ArturDent написа:1. Зависи от климатика ама 10-тина метра може. ;)Майсторе, да пази господ от "майстори". Говоря за неинверторен!
2. Виж 1. При 3 м - 3 метра ;)
3. Има подови климатици (като радиатор), които са по-ефективни. Виж такива
4. Какво значи че ще се ползва "само" 7 часа. То един климатик реално толкова работи на денонощие, че и по-малко. Инвертор ти трябва при ниски температури.
olas_m написа:от поста ти разбрах,че не търсиш климатик а духалка.артур правилно ти е казал -инвертор.а ако наистина ще го пускаш само 7 часа,то моя съвет е-НЕ СИ КУПУВАЙ КЛИМАТИК,защото после ще плюеш хубавата техника.нищо лично ма..........................а ако наистина искаш топлина и комфорт-ДАЙКИН,МИТСУБИШИ,ТОШИБА,ФУДЖИТСУ,а ако си с големи претенции без познания-НЕО,ДЕО,ГЕО.ОСАКА,ВАМПУМ И ТАТЪРЛЪ БАХАРЛЪ.........................или като мен-четеш,питаш и се възползваш от съветите на ЕДИ,ВАНКО68,ВЕЛЕВКЛИМА и др.ArturDent написа:1. Зависи от климатика ама 10-тина метра може. ;)Майсторе, да пази господ от "майстори". Говоря за неинверторен!
2. Виж 1. При 3 м - 3 метра ;)
3. Има подови климатици (като радиатор), които са по-ефективни. Виж такива
4. Какво значи че ще се ползва "само" 7 часа. То един климатик реално толкова работи на денонощие, че и по-малко. Инвертор ти трябва при ниски температури.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: